daddy issues

Vader van 8 kinderen Nick Cannon noemt monogamie ongezond

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVader van 8 kinderen Nick Cannon noemt monogamie ongezond
RTL

Nick Cannon staat niet achter het principe van monogamie. De 41-jarige acteur vindt het 'ongezond', vertelde hij in de podcast 's'. Ook ging hij in op de vraag of al zijn kinderen gepland waren. Hij verwacht binnenkort zijn achtste kind.

"Als ik op het punt ben gekomen dat ik seks heb zonder condoom, dan accepteer ik dat die vrouw de moeder van mijn kind kan zijn"

In het gesprek vertelt Nick dat hij 'de volledige verantwoordelijkheid' op zich neemt. "Elke vrouw met wie ik onveilige seks heb gehad, zou een kind van mij kunnen krijgen", aldus de acteur. "Als ik op het punt ben gekomen dat ik seks heb zonder condoom, dan accepteer ik dat die vrouw de moeder van mijn kind kan zijn."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick Cannon verontschuldigt zich bij de moeders van zijn kinderen
Lees ook

Nick Cannon verontschuldigt zich bij de moeders van zijn kinderen

Toch is het hebben van onveilige seks niet iets dat hij met iedereen doet. "Daar is met elke vrouw van tevoren een gesprek over over gevoerd", zegt de acteur. "Dus als je het zo bekijkt, zou je kunnen zeggen dat al mijn kinderen gepland zijn."

Nick verwacht momenteel zijn achtste kind, samen met model Bre Tiesi. Met Alyssa Scott kreeg hij in juni 2021 zoontje Zen, die vijf maanden later overleed aan een hersentumor. Hij is ook vader van de 10-jarige tweeling Moroccan en Monroe, die hij met zijn ex-vrouw Mariah Carey kreeg. Daarnaast deelt hij de 4-jarige Sagon en 1-jarige Powerful Queen met Brittany Bell en heeft hij nog een zeven maanden oude tweeling met Abby DeLaRosa: Zion en Zillion.

Lees meer over
Nick Cannon