met geen pen te beschrijven

Zoveel brieven brengt Yvon Jaspers dit jaar rond in Boer zoekt Vrouw

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkZoveel brieven brengt Yvon Jaspers dit jaar rond in Boer zoekt Vrouw
RTL

Het is nog maar heel even wachten tot er een gloednieuw seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' van start gaat: ongetwijfeld het succesvolste liefdesprogramma op de Nederlandse televisie. Maar hoeveel brieven neemt Yvon Jaspers (48) dit jaar eigenlijk mee naar de boeren?

"Prachtig dat ik op mijn leeftijd nog lekker in de markt ligt"

Van Terschelling tot het zuiden van Limburg en van Brabant naar Friesland: Yvon reist ook voor dit seizoen van Boer zoekt Vrouw stad en land af om de boeren te helpen in hun zoektocht naar liefde. Dit jaar heeft ze maar liefst 900 brieven en pakjes meegenomen, meldt het programma op hun website. Dat zijn er 200 minder dan vorig seizoen. Desalniettemin is het te hopen dat de boeren genoeg hulptroepen hebben ingezameld om door de hoeveelheid brieven heen te komen.

Zo straalt de 69-jarige paardenhouder Hans als hij meer brieven krijgt dan de tien stuks die hij verwachtte. "Prachtig dat ik op mijn leeftijd nog lekker in de markt ligt", zegt Hans tegen Yvon. De presentatrice heeft in ieder geval zin in de afleveringen. "De boeren hebben me op alle fronten verrast. Dingen gedurfd die we niet voor mogelijk hielden, dingen gedaan die we nooit konden bedenken en er lijkt bij sommigen ook echt liefde te groeien."

Oudste boer ooit doet mee aan nieuw seizoen Boer zoekt vrouw
Lees ook

Oudste boer ooit doet mee aan nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

De eerste uitzending, waarin Yvon als een ware postbezorger de brieven aflevert bij de vrijgezelle boeren die op zoek zijn naar de liefde van hun leven, wordt op 27 februari uitgezonden. Het seizoen start traditiegetrouw op zondag om 20.25 uur bij NPO 1. Ook de webserie, waarin de vijf boeren met de minste brieven worden gevolgd, start op 27 februari.

Inmiddels zijn er al tientallen 'Boer Zoekt Vrouw-baby's geboren. Ook boer Tom, die weliswaar niet de liefde vond in het programma, verwelkomde onlangs zijn tweede kindje. RTL Boulevard ging op babybezoek.

Lees meer over
Yvon JaspersBoer zoekt Vrouw