spant de kroon

Zweedse kroonprinses Victoria en prins Daniel ontkennen relatieproblemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZweedse kroonprinses Victoria en prins Daniel ontkennen relatieproblemen
RTL

De Zweedse kroonprinses Victoria (44) en haar man prins Daniel (48) hebben zaterdag via een statement, dat onder andere op het Instagram-account van het koningshuis werd gedeeld, alle geruchten over een eventuele relatiecrisis de kop ingedrukt. Het paar laat weten dat alle geruchten 'volledig ongegrond' zijn.

"Om ons gezin te beschermen willen we voor eens en voor altijd duidelijk maken dat de geruchten die nu de ronde doen volledig ongegrond zijn"

Victoria en Daniel geven in het bericht aan niet onbekend te zijn met de geruchten dat hun huwelijk in zwaar weer zou verkeren. Hoewel de royals normaal geen uitspraken doen over roddels en speculaties voelen ze zich nu genoodzaakt  te reageren, omwille van hun gezin. "Om ons gezin te beschermen willen we voor eens en voor altijd duidelijk maken dat de geruchten die nu de ronde doen volledig ongegrond zijn", stellen ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Queen betaalde 2 miljoen mee aan schikking prins Andrew'
Lees ook

'Queen betaalde 2 miljoen mee aan schikking prins Andrew'

De afgelopen weken werd er in de Zweedse media meerdere keren gesproken van een huwelijkscrisis. Het Zweedse blad Stoppa Pressarna schreef zelfs dat de kroonprinses in tranen zou zijn uitgebarsten tijdens een gesprek bij een relatietherapeut. "Ze is gekwetst door het incident en de prinses raakt het temperament en het gedrag van haar man steeds meer beu", vertelde een bron aan het blad. "Ze is zo ziekelijk teleurgesteld in hem, ik heb haar nog nooit zo van streek gezien."

Volgens diezelfde bron zou dit slechts het topje van de ijsberg zijn en zou het koppel al langere tijd problemen hebben. Er zou zelfs sprake zijn van overspel. "Ik vind het eerlijk gezegd vreemd dat ze het zo lang heeft volgehouden. Hij is niet aardig tegen haar geweest."

Victoria is het oudste kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden. In 2010 stapte ze in het huwelijksbootje met Daniel. Het stel heeft twee kinderen: Estelle en Oscar.