kiss of a rose

Fabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© De Bachelor BelgiëFabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'
RTL

Nog dertien dames strijden om het hart van Fabrizio Tzinaridis (29) in 'De Bachelor België'. In de derde aflevering, die nu te zien is bij Videoland, nodigt de voormalig 'Temptation'-ster twee meiden uit voor een een-op-een-date waarvan de uitkomst veel losmaakt in de villa...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van De Bachelor België.

"Het was niet de bedoeling om in een paar uur tijd met twee vrouwen te zoenen"

Vorige keer nam de bachelor zes vrouwen mee tijdens een artistieke date, ook ging hij touren met de Nederlandse Madieke - wiens leven even aan een zijden draadje hing. Sanne, Vanessa en Esmée kregen tevens een momentje met de man van hun dromen en óók in aflevering drie wordt er weer volop gedatet. Tijdens de groepsdate lijkt het wel of de dames meedoen aan Expeditie Robinson, in plaats van aan De Bachelor. "Ik vond het wel een goed idee om erachter te komen wie een girly girl is en wie zich durft vuil te maken", verklaart Fabrizio terwijl de vrouwen de Olympische Spelen nadoen.  

Er staat veel op het spel, want de meiden willen allemaal aan de Griekse god bewijzen dat ze geen opgever zijn. Daarnaast mag de dame die uiteindelijk overblijft met de bachelor op date. Iedereen geeft dan ook vol gas, tot groot genoegen van de Belgische hunk. "Ik kon mijn ogen er gewoon niet afhouden. Ik vond het zo entertaining om te zien."

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'
Lees ook

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'

Het is uiteindelijk de Nederlandse Madieke die zichzelf weet te bewijzen en daardoor de 'wild rose' krijgt die ze kan inzetten om iemand anders zijn date af te pakken. Toch besluit ze deze nog niet te gebruiken als Phaedra wordt opgehaald voor haar een-op-een-date. Fabrizio heeft haar uitgekozen voor een romantische date, omdat er 'eigenlijk al vanaf de eerste ontmoeting iets speelt', en hij wil onderzoeken wat dat is. "Er is iets in haar dat mij triggert en ik denk dat het verstanding is om zo snel mogelijk uit te zoeken wat dat precies is", legt hij uit. Dat 'uitzoeken' neemt Fabrizio wel héél serieus als hij zijn date tegen het einde van de avond besluit te zoenen. "Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde", aldus de bachelor.

"Ik ben ervan overtuigd dat het qua aantrekkingskracht wel goed zit", blikt een gelukkige Phaedra even later terug voor de camera's van het programma. "Ik zie gewoon hoe hij kijkt naar mij. Het kan niet anders."

Toch voelt Fabrizio die aantrekkingskracht ook bij de Nederlandse Sanne, die hij slechts enkele uren later in het geheim uitnodigt voor een afspraakje bij zonsopgang. Ook háár besluit de Bachelor-ster te kussen. "Ik voelde me op mijn gemak bij Sanne. Iets té, denk ik. Ze kan ook op een bepaalde manier in je ogen kijken, waardoor ik me niet langer kon én wilde bedwingen", geeft hij toe. "Het was niet de bedoeling om in een paar uur tijd met twee vrouwen te zoenen. Het was niet dat het in mijn agenda stond, maar het is gebeurd."

Hoewel Sanne het sportief opneemt dat ze niet de enige is die speeksel heeft uitgewisseld met Fabrizio ("Het hoort wel bij het programma, je moet elkaar beter leren kennen"), kan Phaedra het niet zo waarderen. "Ik had echter nooit verwacht dat het maar voor een viertal uur zou zijn", blikt ze terug in HLN. "Uiteraard ben ik niet naïef: we waren daar met meerdere vrouwen, die allemaal hun kans wilden wagen bij Fabrizio. Uiteraard zal er dan nog weleens iets gebeuren met iemand. Maar je denkt niet dat het zo snel zal zijn. Van een serieuze deuk in mijn ego gesproken."

Benieuwd wie van Fabrizio uiteindelijk de laatste roos krijgt? Elke woensdag vind je een nieuwe aflevering van De Bachelor België bij Videoland. Ook 'onze' eigen Thomas van der Vlugt  deelt in De Bachelor rozen uit. Hij nam zijn dames in de laatste aflevering mee op een 'pittige' date om hen beter te leren kennen…

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor België