vermeende mishandeling

OM bevestigt dat Lil Kleine weer vastzit wegens vermeende mishandeling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOM bevestigt dat Lil Kleine weer vastzit wegens vermeende mishandeling
RTL

Lil Kleine (27), echte naam Jorik Scholten, zit vast op verdenking van zware mishandeling en mag de komende twee weken niet in vrijheid doorbrengen. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie aan RTL Boulevard na berichtgeving van 'NU.nl'.

"De raadkamer is van oordeel dat er voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling"

De rechtbank van Amsterdam oordeelde op maandag 28 februari dat de rapper de komende veertien dagen in voorlopige hechtenis moet blijven. Jorik werd twee weken geleden in afwachting van het onderzoek dat tegen hem loopt vrijgelaten, waarop het OM de rechtbank vroeg om de rapper langer vast te houden.

De rechtbank van Amsterdam liet maandag het volgende weten via Twitter: 'De raadkamer heft de schorsing van de voorlopige hechtenis van een 27-jarige man op. De raadkamer is van oordeel dat er voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling. De man blijft de komende 14 dagen in voorlopige hechtenis.'

Exit Sony raakt rapartiest Lil Kleine financieel keihard
Lees ook

Exit Sony raakt rapartiest Lil Kleine financieel keihard

Yvonne Coldeweijer deelde beveiligingsbeelden waarop te zien is hoe Lil Kleine vermoedelijk zijn verloofde Jaimie Vaes mishandelt. Op de beelden is te zien dat de rapper een woordenwisseling heeft met zijn vriendin en haar aan haar haren de auto uit trekt. Ze heeft (nog) geen aangifte gedaan.

Daarna bleek dat de vrienden van Jaimie al jaren een dossier bijhouden over Jorik:

Lees meer over
Lil KleineJaimie Vaes