zit anders(on)

Pamela Anderson 'vertelt haar verhaal' in Netflix-documentaire

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPamela Anderson 'vertelt haar verhaal' in Netflix-documentaire
RTL

Pamela Anderson is er klaar voor om haar eigen verhaal te vertellen. De 54-jarige actrice, die wereldwijd bekend werd door haar rol in de Amerikaanse serie 'Baywatch', laat via sociale media weten een deal te hebben gesloten met Netflix. Het project zou al een aantal jaar in de maak zijn geweest, maar pas sinds kort heeft Netflix toegehapt om dat werkelijkheid te laten worden. Dit meldt 'Deadline'.

"Ik kan jullie alleen maar verrassen. Niet als slachtoffer maar als overwinnaar"

De documentaire wordt door meerdere partijen geproduceerd, waarvan Pamela's zoon Brandon Thomas (25) een van de producenten is. Hij is de oudste van de twee zonen die ze met ex-man Tommy Lee kreeg, hun jongere zoon Dylan Jagger is 24 jaar oud.

Vijfde huwelijk Pamela Anderson al na één jaar voorbij
Lees ook

Vijfde huwelijk Pamela Anderson al na één jaar voorbij

Pamela wil met haar documentaire duidelijk maken hoe haar leven ècht in elkaar zit. 'Mijn leven. Duizenden imperfecties. Miljoenen onterechte aannames. Doorgedraaid, wild en verloren. Niets om naar uit te kijken. Ik kan jullie alleen maar verrassen. Niet als slachtoffer maar als overwinnaar. Ik zal mijn verhaal vertellen', aldus Pamela.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De documentaire is een reactie op de serie Pam and Tommy, waarin het leven van de actrice en haar ex-man fictief wordt weergegeven. Daarin wordt vooral de nadruk gelegd op de sekstape die eind jaren 90 uitkwam, nadat het paar op een jacht hun huwelijksreis vierde en hun seksuele escapades opnam. De video werd later gestolen en wereldwijd verspreid, iets wat de actrice nog altijd als 'traumatisch' ervaart.

"Pamela was intiem met haar echtgenoot, met wie ze later twee kinderen heeft gekregen. Dat maakt haar dus ook een moeder, buiten het feit dat ze ook iemands vrouw en dochter is. Zij heeft er nooit voor gekozen om die tape publiekelijk te delen, dat hebben anderen voor haar gedaan. En die mensen hebben er ook nog eens veel geld aan verdiend. Voor Pam was dat heel heftig."

Lees meer over
Pamela AndersonNetflix