Zeg maar niets meer

Rachel Hazes gevloerd door corona op haar verjaardag

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRachel Hazes gevloerd door corona op haar verjaardag
RTL

Rachel Hazes blaast vandaag 52 kaarsjes uit, maar dit doet ze waarschijnlijk helemaal in haar eentje, want ze heeft corona. Op Instagram deelt ze een foto met een positieve coronatest met haar volgers.

"Had eigenlijk een feestje verwacht"

'Nou, daar lig ik dan', begint de jarige Rachel haar bericht. 'Ik had eigenlijk een feestje verwacht, maar in plaats van slingers in de kamer krijg ik kussens op de bank', vervolgt ze. 

Haar volgers balen met Rachel mee en reageren onder de foto met zowel beterschapswensen als felicitaties. 'Happy quarantine birthday', schrijft iemand.  Anderen delen weer tips, zodat Rachel snel weer op de been is: 'Niet veel champagne, maar veel water drinken' en 'In plaats van taart kippensoep, Rach'. Ook haar ex-schoondochter Bridget Maasland laat een berichtje achter voor de zieke Rachel. 'Ah, gefeliciteerd en beterschap', schrijft ze.

André en Rachel Hazes halen herinnering aan 'die ouwe' op
Lees ook

André en Rachel Hazes halen herinnering aan 'die ouwe' op

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of Rachel haar verjaardag echt helemaal in haar uppie viert, is nog maar de vraag. Vorige maand kwam Story naar buiten met een foto van Rachel en Klaas Otto. De oprichter van de beruchte motorclub No Surrender zou volgens hen het nieuwe liefje van Rachel zijn.

Lees meer over
Rachel HazesCoronatest