babygeluk

Chantal uit Married at First Sight wordt voor het eerst oma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Chantal uit Married at First Sight wordt voor het eerst oma
RTL

Chantal Huf (45), bekend uit 'Married at First Sight', mag voor het eerst een kleinkind verwelkomen. Dat meldt de dolgelukkige aanstaande oma aan RTL Boulevard.

"Mijn mooiste wens komt uit"

De oud-kandidaat van het programma kan haar geluk niet op. "Mijn mooiste wens komt uit: ik word oma. Mijn dochter Lorena wordt mama. We zijn zo gelukkig. Met Lorena gaat het heel goed, ze is niet ziek en ziet er heel goed uit. Dit is het mooiste wat mij gegeven kon worden, een kleinkind. Ik ben in de zevende hemel."

Ze is blij dat haar eigen moeder dit ook nog meemaakt. "Mijn moeder wordt overgrootoma en ze hoopt nog lang deel uit te kunnen maken van dit nieuwe leven."

MAFS-koppel verwacht tweeling: 'Was een complete verrassing'
Lees ook

MAFS-koppel verwacht tweeling: 'Was een complete verrassing'

© Privébezit Chantal Huf

Haar deelname aan Married at First Sight zette het leven van de uitgesproken Chantal volledig op z'n kop. Ze kijkt met gemengde gevoelens terug op het programma. Hoewel ze geen spijt heeft, had 'Wenkie' de stap waarschijnlijk niet gezet als ze had geweten hoeveel ellende ze over zich heen zou krijgen. Week na week werd de Haagse dame voor van alles uitgemaakt op Twitter. "Dat varieerde van ’hoer op leeftijd’ tot 'Barbie’, en ik ben zelfs bedreigd. Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen", vertelde ze eerder openhartig aan De Telegraaf.

Vorige maand spraken wij Chantal over het huidige seizoen van Married at First Sight:

Lees meer over
Married at First Sight