tunnelvisie

Ontknoping van 22 seizoen nadert: Wie is de Mol?

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSOntknoping van 22 seizoen nadert: Wie is de Mol?
RTL

Na weken van speculeren krijgen 'molloten' zaterdagavond eindelijk te zien wie welke rol had in het 22e seizoen van 'Wie is de Mol?'. In de ontknoping, die op NPO 1 te zien is, wordt duidelijk wie van de finalisten Kim-Lian van der Meij (41), Everon Jackson Hooi (39 en Fresia Cousiño Arias (30) de mol was en wie hem of haar wist te ontmaskeren.

Bij de finale is na twee jaar ook weer publiek aanwezig. Enkel genodigden, onder wie AVROTROS-leden, zijn welkom bij het slot in Theater Rode Hoed in Amsterdam. De recente finales werden vanwege de coronapandemie opgenomen zonder publiek.

Fans kunnen de ontknoping van Wie is de Mol? dit jaar ook weer op het witte doek bekijken. In 25 bioscopen van Pathé wordt de aflevering live uitgezonden.

'WIDM-makers maken het onmogelijk om te weten wie de Mol is'
Lees ook

'WIDM-makers maken het onmogelijk om te weten wie de Mol is'

Het 22e seizoen ging op nieuwjaarsdag van start. In eerdere afleveringen vielen presentatrice Hila Noorzai, journalist Welmoed Sijtsma, cabaretier Thomas van Luyn, journalist Arno Kantelberg, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, operazangeres Laetitia Gerards en rapper Glen Faria af. De reeks, wederom gepresenteerd door Rik van de Westelaken, speelde zich af in Albanië.

Oud-voetbalster Roxanne 'Rocky' Hehakaija ontmaskerde vorig jaar actrice Renée Fokker als Mol en won hiermee de finale van het 21e seizoen van Wie is de Mol?. De finale begint om 20.40 uur op NPO 1.

Lees meer over
Kim-Lian van der MeijEveron Jackson HooiFresia Cousiño AriasAVROTROSWie is de Mol?