MARRIED AT SECOND SIGHT

Maurice 'enorm verrast' door plottwist in Married at First Sight

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMaurice 'enorm verrast' door plottwist in Married at First Sight
RTL

Het zag er lange tijd maar slecht uit, voor Maurice in 'Married at First Sight'. Zijn liefdesgeluk met Arjan bleek al snel gedoemd te zijn door een mislukking. En dat was niet zíjn keuze. Toch gloort er weer wat hoop aan de horizon van de liefde. Maurice krijgt namelijk 'een tweede kans' in het programma.

"Drie nieuwe matches, drie keer op date"

In zes eerdere seizoenen van Married at First Sight gebeurde het nooit eerder; iemand die weigerde op huwelijksreis te gaan. Arjan was de eerste, wat tot gevolg had dat Maurice alleen in Portugal zat. 

Een flinke domper uiteraard, voor Maurice. Hij was gekwetst, twijfelde aan zichzelf en zag het niet meer zitten. Toch wisten presentator Carlo Boszhard en de experts hem in de aflevering van gisteren méér dan aangenaam te verrassen.

Maurice krijgt tweede kans in Married at First Sight en mag op date met drie mannen
Lees ook

Maurice krijgt tweede kans in Married at First Sight en mag op date met drie mannen

Maurice mag namelijk op date, met mannen die óók zijn match hadden kunnen zijn. Een hele huwelijksdag zit er niet meer in, maar dus wel een date met drie verschillende mannen. 

Op Instagram schrijft Maurice 'enorm verrast' te zijn door hetgeen de experts voor hem in petto hadden. 'Drie nieuwe matches, drie keer op date.' In de aflevering hebben we al kort kennisgemaakt met de drie mannen die allemaal geïnteresseerd zijn in Maurice.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de uitzending van gisterenavond zaten Maurice en Arjan weer tegenover elkaar om hetgeen wat er tussen hen gebeurd is uit te praten. In de video hieronder zie je hoe dat gesprek verliep.

Lees meer over
Married at First Sight