Lovely indeed

Trailer van tweede seizoen Bridgerton eindelijk te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick Briggs/NetflixTrailer van tweede seizoen Bridgerton eindelijk te zien
RTL

'Bridgerton' was misschien wel één van de grootste Netflix-hits van de coronapandemie, dus het is niet zo heel gek dat de makers besloten om voor een tweede seizoen te gaan. Voordat we hiervan kunnen genieten moeten we nog wel even geduld hebben, want de nieuwe afleveringen zijn pas vanaf 25 maart te zien. Gelukkig kunnen we je wél alvast verblijden met de officiële trailer die vandaag is gelanceerd.

Bridgerton is gebaseerd op de achtdelige boekenreeks van schrijfster Julia Quinn. In ieder boek staat weer een andere telg van de Bridgerton-familie centraal. Zo konden we in het eerste seizoen Daphne (Phoebe Dynevor) volgen, die op zoek was naar een geschikte huwelijkskandidaat. In het tweede seizoen staat haar broer Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) centraal.

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton
Lees ook

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton

Hoewel Anthony in het eerste seizoen nog niet bezig was met het vinden van een vrouw, is dat in het nieuwe seizoen wel anders. Hij besluit namelijk om te gaan trouwen. De grote vraag is alleen met wie? En is iedereen wel blij met zijn keuze? Kortom: er staat ons weer een hoop drama te wachten.

Lees meer over
Bridgerton