God's plan

Britney Spears en verloofde koopinteresse in huis Drake

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPBritney Spears en verloofde koopinteresse in huis Drake
RTL

Nadat Britney Spears (40) eerder al via sociale media bekend maakte op zoek te zijn naar een nieuw huis, waar ze een 'verse start' kan maken, is ze nu gezien bij een huis van Drake (35) in Los Angeles. Samen met haar verloofde Sam Asghari (28) zou ze een rondleiding hebben gekregen bij zijn YOLO Estate, zoals het pand in de wijk Hidden Hills heet. Dit meldt 'TMZ'.

Britney en Sam waren niet de enige potentiële kopers die op het pand afkwamen. Volgens TMZ zou de makelaar nog zo'n twintig andere geïnteresseerden hebben binnen gelaten om het huis te bekijken, waaronder Caitlyn Jenner.

Britney Spears denkt dat voormalig manager haar probeerde om te leggen
Lees ook

Britney Spears denkt dat voormalig manager haar probeerde om te leggen

Drake bezit meerdere panden in Los Angeles, die hij koopt, opknapt en vervolgens voor een veel hoger bedrag verkoopt. Britney zou vooral geïnteresseerd zijn in de volledige deal, waarbij ze ook de twee huizen naast YOLO Estate koopt die Drake in de etalage heeft gezet. Hiermee zou ze een groot stuk land bezitten, waar ze eindelijk van haar vrijheid kan gaan genieten na bijna 14 jaar onder toezicht te hebben gestaan van haar vader Jamie.

Lees meer over
Britney SpearsDrake