take it off!

Deelnemer The Masked Singer stikt tijdens optreden

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© FOX/The Masked SingerDeelnemer The Masked Singer stikt tijdens optreden
RTL

Niet alleen in Nederland kruipen de meest uiteenlopende sterren in extravagante pakken, ook in Amerika is 'The Masked Singer' een regelrechte hit. Eerder deze week ging daar alweer het zevende seizoen van start, maar niet zonder problemen. Tijdens het optreden van de Firefly werd de kandidaat niet goed en kreeg ze geen adem meer.

"Het goede nieuws is dat Firefly een geweldige vechter is"

De Vuurvlieg zong in de eerste aflevering het nummer 'Ain’t Nobody' van Chaka Kan, maar de zangeres was amper dertig seconden bezig toen ze moeite kreeg met ademhalen en naar haar keel greep terwijl ze flink hoestte. Panelleden Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Jenny McCarthy en Robin Thicke stonden meteen op scherp en riepen om hulp, die snel arriveerde.

Backstage bleek dat het gelukkig allemaal meeviel en even later deed de Vuurvlieg, die volgens fans singer-songwriter Teyana Taylor is, een tweede poging. "Het goede nieuws is dat Firefly een geweldige vechter is", kondigde presentator Nick Cannon haar aan. "Ze staat nu op het podium."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Edwin Evers ging bijna knock-out tijdens optreden The Masked Singer
Lees ook

Edwin Evers ging bijna knock-out tijdens optreden The Masked Singer

De juryleden waren zo onder de indruk van het optreden dat de Vuurvlieg na afloop een staande ovatie kreeg. Robin noemde het zelfs het 'beste optreden van de avond', Nicole noemde haar 'een vechter'.

In het vijfde seizoen moest er ook al eens iemand van het podium worden begeleid. Zanger Bobby Brown raakte toen oververhit in zijn kostuum.

Nederland is binnenkort ook weer een nieuw seizoen van The Masked Singer rijker. Dat onthulde panellid Loretta Schrijver onlangs in Aran on Tour. Nog meer onthullingen over het nieuwe seizoen vind je in onderstaande video:

Lees meer over
The Masked Singer