love is in the air

Dit is de nieuwe liefde van Roxanne uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit is de nieuwe liefde van Roxanne uit B&B Vol Liefde
RTL

Vorig jaar waagt Roxanne zich aan een poging om de liefde te vinden in het programma 'B&B Vol Liefde'. Even lijkt de vonk over te slaan bij Mitch, maar uiteindelijk blijken de twee toch geen match. Inmiddels is de B&B-eigenaar helemaal in de wolken met een nieuwe vent en deelt ze trots een video van hen samen op social media.

"Mijn geheim van de afgelopen tijd"

Een aantal maanden geleden maakte Roxanne al bekend het erg gezellig te hebben met een man. Toch liet ze zich daar verder niet over uit, tot nu. Zondag verschijnt er in haar Instagram Story een video waar ze haar nieuwe lover, Dirk de Nijs, voorstelt. 'Dit is Dirk', zegt ze stralend, terwijl de tortelduifjes naast elkaar lopen. 'Je kan wel raden wie dat is... Mijn geheim van de afgelopen tijd.'

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'
Lees ook

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'

© Instagram @roxannefilion

Dirk is geen onbekende in de muziekwereld. Hij is namelijk drummer en heeft samengewerkt met artiesten als Candy Dulfer, Roel van Velzen, Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Shirma Rouse.

Roxanne kan de steun van haar nieuwe vriend goed gebruiken. Vorig jaar komt ze er tijdens een ziekenhuisbezoekje achter dat ze kampt met fibreuze dysplasie, een zeldzame chronische botziekte in haar hoofd. Eerder spraken wij haar hierover:

Lees meer over
B&B Vol liefde