FILLERQUEEN

Botoxbehandeling is net als tandartsbezoek voor Gaby Blaaser

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBotoxbehandeling is net als tandartsbezoek voor Gaby Blaaser
RTL

Gaby Blaaser (35) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een fan is van het concept 'botox'. In de nieuwe '&C' vertelt de influencer over het gebruik van fillers en botox.

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg"

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", begint Gaby te vertellen.

Iedere twee jaar laat Gaby fillers zetten. Ze wil het niet promoten, maar vindt het ook 'geen schande' als je 'de natuur een handje helpt'. "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is."

Gaby Blaaser geeft Expeditie Robinson na Special Forces nog een kans
Lees ook

Gaby Blaaser geeft Expeditie Robinson na Special Forces nog een kans

Naast af en toe een bezoekje aan de botoxkliniek doet Gaby nog veel andere dingen om 'mooi' te blijven. Zo gaat ze vaak sporten, eet ze gezond, drinkt ze weinig alcohol en rookt ze alleen op feestjes. Daarnaast zijn ook de bezoekjes aan de zonnebank verleden tijd.

Over het algemeen is Gaby dan ook tevreden over haar uiterlijk, al is ze wel onzeker over haar neus, vooral als ze lacht. "Dan hangt-ie een beetje naar beneden." Ze sluit dan ook niet uit dat ze er ooit iets aan laat doen. "Maar ik vind operatieve ingrepen eng, als ze botten gaan breken en zo."

Gaby is wel benieuwd naar fillers in haar traangoot. "Al mag ik van mijn arts niet doorslaan. Hij zegt het eerlijk wanneer een behandeling of spuit niet nodig is."

De influencer zegt veel haatreacties te krijgen via Instagram, omdat ze wat aan haar uiterlijk laat doen. "Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden."

Onlangs liet Gaby zichzelf van een heel andere kant zien door mee te doen aan het programma Special Forces VIPS. Daarin werd Gaby tot het uiterste gedreven, wat haar tot tranen roerde. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Gaby Blaaser