annanooitniet

Anna Sorokin haalt uit naar vader na onthullend interview

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Anna Sorokin haalt uit naar vader na onthullend interview
RTL

Anna Sorokin (31) is niet bepaald blij met het interview dat haar vader Vadim Sorokin (58) deze week aan de Britse krant 'Daily Mail' heeft gegeven. In het interview vertelt hij onder andere dat Anna meer dan welkom is om terug te keren naar haar ouderlijk huis in Duitsland, maar daar zit zij absoluut niet op te wachten. "Ik blijf nog liever in de gevangenis dan dat ik bij mijn ouders ga wonen", zo laat ze aan een reporter weten.

"Ik denk niet dat ze ooit heeft gezegd dat ze van me hield"

Anna werd dit jaar in één klap wereldberoemd toen er een serie over haar op Netflix verscheen. Anna wist de elite van New York jarenlang voor te houden dat ze een rijke Duitse erfgename was en wist hen op die manier veel geld afhandig te maken. In 2017 werd ze opgepakt en twee jaar later kreeg ze een celstraf van vier tot twaalf jaar opgelegd. In 2021 werd ze vervroegd vrijgelaten, maar inmiddels zit ze weer in de gevangenis nadat bleek dat haar visum was verlopen.

'Miljardairsdochter' Anna Sorokin bleek meesteroplichter te zijn
Lees ook

'Miljardairsdochter' Anna Sorokin bleek meesteroplichter te zijn

Vadim, de vader van Anna, gaf deze week een interview waarin hij uitgebreid sprak over de jeugd van Anna. Zo vertelde hij dat hij hard heeft moeten werken om zijn dochter de beste start te kunnen, maar dat Anna er een nogal bijzondere levensstandaard op na hield. Zo was het al van jongs af aan haar wens om als Paris Hilton te leven. "Ik denk niet dat ze ooit heeft gezegd dat ze van me hield. In plaats daarvan wees ze me er altijd op dat ze mijn enige dochter was en dat ik haar geld moest geven."

Volgens Vadim is Anna in staat om mensen om haar vinger te winden en zou ze momenteel medegedetineerden betalen om klusjes voor haar te doen. Hoewel hij haar misdaden 'oneerlijk en beschamend' noemt, liet hij wel weten dat ze thuis welkom is. "We hebben een kamer voor haar over en we zullen haar steunen. Maar we gaan haar niet de kans geven om haar oude fouten te herhalen." In een berichtje aan een reporter van de Daily Mail laat Anna nu weten dat ze daar geen zin in heeft. "Ik blijf nog liever in de gevangenis zitten dan dat ik weer bij mijn ouders ga wonen", zo zou ze hebben gezegd.