let's talk about sex

Netflix deelt trailer nieuwe Nederlandse serie Dirty Lines

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix deelt trailer nieuwe Nederlandse serie Dirty Lines
RTL

Na 'Undercover' is het tijd voor een nieuwe Nederlandse serie op Netflix. Op 8 april dropt de streaminggigant de nieuwe serie 'Dirty Lines'. Zojuist is de trailer online verschenen.

Dirty Lines is de eerste Nederlandse drama-komedieserie op Netflix. De zesdelige serie over de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam brengt ons terug naar de jaren 80, naar de hoogtijdagen van de RoXY en het vrije leven vol drugs, seks en muziek. De serie is vanaf 8 april wereldwijd te zien op Netflix.

Netflix dropt teaser van Nederlandse sekslijn-serie Dirty Lines
Lees ook

Netflix dropt teaser van Nederlandse sekslijn-serie Dirty Lines

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekslijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

De hoofdrollen worden vertolkt door Joy Delima, Minne Koole, Chris Peters, Charlie Chan Dagelet, Abbey Hoes en Benja Bruijning. Ook Julia Akkermans, Yari van der Linden, Joes Brauers, André Dongelmans, Ayla Çekin Satijn, Laura Bakker, Pip Lieke Lucas, Casper Nusselder, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Eric van Sauers zijn te zien in Dirty Lines

Afgelopen weekend verscheen het tweede seizoen van de populaire serie Bridgerton op Netflix. Volgens entertainmentdeskundige Eric de Munck is het weer genieten.

Lees meer over
Netflixserie