bingerton

Bridgerton komt met spin-off over Queen Charlotte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixBridgerton komt met spin-off over Queen Charlotte
RTL

'Bridgerton'-fans opgelet: er komt een spin-off van de razend populaire hitserie. Het verhaal zal gaan over de jonge Queen Charlotte, gespeeld door actrice India Amarteifio (21). Dat maken de makers van de serie bekend op Instagram.

"Een prequel over de opkomst van Queen Elizabeth"

In de Instagram-post is te lezen dat Shonda Rhimes, de producer van de serie, in de spin-off zal laten zien hoe 'Her Majesty' omhoogklimt naar meer bekendheid en macht. Het wordt dus een prequel, waarin actrice Golda Rosheuvel haar rol opnieuw op zich zal nemen. Ook het liefdesverhaal tussen Charlotte en George, dat fans tijdens de eerste twee seizoenen van Bridgerton te zien kregen, komt aan bod.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bridgerton-actrice bevestigt dat Kate ook in derde seizoen te zien is
Lees ook

Bridgerton-actrice bevestigt dat Kate ook in derde seizoen te zien is

Er zullen veel bekende gezichten te zien zijn in de spin-off. Actrice Adjoa Andoh vervult wederom de rol van Lady Danbury. Ruth Gemmell is te bewonderen als Lady Violet Bridgerton. En Corey Mylchreest is van de partij als een jonge King George.

Naast actrice India Amarteifio als de jonge Queen Charlotte, voegt zich nog een nieuw gezicht bij de Bridgerton-familie: 'Arsema Thomas debuteert als de jonge Lady Danbury’, staat in de Instagram-post te lezen.

Vorige week ging het tweede seizoen van Bridgerton in première. In het eerste weekend na de release werd er al meer dan 193 miljoen uur aan beelden gestreamd.

Lees meer over
BridgertonNetflixserie