bakkers klaar, bakken maar!

Deze presentator vervangt André van Duin in Heel Holland Bakt Kids

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MaxDeze presentator vervangt André van Duin in Heel Holland Bakt Kids
RTL

Voor de fans van 'Heel Holland Bakt Kids' zal het even slikken zijn: André van Duin (75) heeft zojuist aangekondigd dat hij stopt als presentator van het succesvolle programma. Gelukkig staat er al een nieuw gezicht klaar om het stokje van hem over te nemen: Edson da Graça (41).

"Gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden"

Edson zal in het najaar van 2022 de bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers gaan presenteren. Hij ondersteunt hierbij Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de tent. Edson heeft er veel zin in. "Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen."

André van Duin: 'Wat ik met Martin heb meegemaakt is niet te herstellen'
Lees ook

André van Duin: 'Wat ik met Martin heb meegemaakt is niet te herstellen'

Ook André ziet in Edson een waardige opvolger. "Mijn agenda is voller dan vol waardoor er helaas geen plek meer is voor Heel Holland Bakt Kids. Ik kan echter Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen... Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden."

Het duurt dus nog eventjes voordat het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden, maar enthousiaste thuisbakkers in de leeftijd van 9 tot 11 jaar kunnen zich wel alvast opgeven om dit jaar mee te doen. Dit kan op de website van heelhollandbakt.nl.

Edson is natuurlijk niet zomaar binnengekomen, hij moest eerst nog op auditie bij André.

Lees meer over
André van DuinEdson da GraçaHeel Holland Bakt