op de vlugt

Twee Bachelor-dames komen niet door ballotage: 'Zij kan je niet aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTwee Bachelor-dames komen niet door ballotage: 'Zij kan je niet aan'
RTL

Romantiek viert hoogtij onder de Mexicaanse zon. Bachelor Thomas van der Vlugt (29) komt steeds dichterbij zijn keuze: welke van de vijf overgebleven dames vindt hij leuk genoeg om er een relatie mee te beginnen en haar aan zijn ouders voor te stellen?

"Ik heb heel sterk het gevoel dat zij niet de liefde is voor jou"

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor.

Vijf dames in het spel en slechts drie rozen te vergeven: het belooft weer een spannende aflevering van De Bachelor te worden. Helemaal omdat er hulptroepen onderweg zijn. Thomas wil zijn goede vriend Patrick en zus Willemijn aan de dames voorstellen.

Het gevoel van Willemijn kan 'doorslaggevend zijn' voor de bachelor. Met directe vragen leren ze de dames steeds beter kennen, waardoor Willemijn en Patrick een goed beeld krijgen. Dat betekent tegelijkertijd ook dat ze zien wie volgens hen níet zo goed bij Thomas past. 

Bachelor Thomas heeft duidelijk een favoriet: 'Ik voel de spanning'
Lees ook

Bachelor Thomas heeft duidelijk een favoriet: 'Ik voel de spanning'

Voor Willemijn is het niet alleen belangrijk dat haar broer gelukkig is, maar ook dat haar toekomstige schoonzus de jaarlijkse familieweekenden nog leuker maakt. Daarom schroomt ze niet om Thomas duidelijk te maken wie volgens haar echt geen match is. Niet iedereen komt namelijk door de ballotagecommissie. 

Zo vinden ze Ascha 'moeilijk te doorgronden' en twijfelen ze aan haar motief om mee te doen aan het programma. Ook Indigo is volgens hen niet de ideale vrouw voor Thomas. "Ik heb heel sterk het gevoel dat zij niet de liefde is voor jou en waarnaar je op zoek bent", zegt Willemijn. Ook heeft ze haar twijfels over Maureen. "Past ze bij jou? Is het de juiste match? Is ze aanvulling? Ik ben niet zeker genoeg over haar. Of ze je aankan en je kan steunen."

Toch heeft Willemijn goede hoop dat De Ware er tussenzit. "Dat denk ik wel", zo knikt ze bevestigend. Patrick heeft op zijn beurt een goed gevoel bij Inge. Daar is de zus van Thomas het mee eens. "Dit is misschien wel mijn nieuwe schoonzus." Ook Merel staat hoog op het favorietenlijstje.

Uiteindelijk ligt de keuze bij Thomas. Hij kiest ervoor om Indigo en Ascha op het vliegtuig naar huis te zetten, wat betekent dat Inge, Merel en Maureen nog heel even in Mexico mogen blijven om te onderzoeken of het iets met de bachelor kan worden.

De Bachelor is iedere woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Thomas van der VlugtVideolandDe Bachelor