Happy easter

Prinses Charlene deelt voor het eerst sinds lange tijd een vrolijk gezinskiekje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrinses Charlene deelt voor het eerst sinds lange tijd een vrolijk gezinskiekje
RTL

Het lijkt er op dat het inmiddels weer wat beter gaat met prinses Charlene (44). De vrouw van prins Albert werd in maart eindelijk weer herenigd met haar gezin en plaatste dit weekend voor het eerst weer een gezinskiekje op Instagram. Op de foto is te zien hoe zij en haar man samen met hun kinderen gezellig Pasen vieren.

"Happy Easter"

Charlene was lange tijd van haar gezin gescheiden. Vanwege ernstige ontstekingen in haar keel, neus en oren moest ze tijdens de coronapandemie noodgedwongen in Zuid-Afrika verblijven. Toen ze eindelijk weer herenigd werd met haar gezin in Monaco, werd ze kort daarna opgenomen in een kliniek vanwege oververmoeidheid een depressie.

Is prinses Charlene nu alweer vertrokken uit Monaco?
Lees ook

Is prinses Charlene nu alweer vertrokken uit Monaco?

In maart van dit jaar kwam het goede nieuws naar buiten dat Charlene de kliniek had verlaten en eindelijk weer bij haar gezin was. De tijd met haar kinderen doet haar overduidelijk goed, want op het Paaskiekje is te zien dat ze er stukken beter uitziet. Samen met haar man en kinderen poseren ze bij een zwembad in prachtige outfits en met een mandje vol paaseitjes. 'Happy easter', zo schrijft ze bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In haar Instagram Stories deelde Charlene ook nog een foto van het gezin in een privékapel waar ze een paasdienst bijwonen.

© Instagram @hshprincesscharlene
Lees meer over
Prinses CharlenePrins Albert II