Mollenstreken

SBS6 vergeet 'Johnny de Mol' uit logo HLF8 te halen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSBS6 vergeet 'Johnny de Mol' uit logo HLF8 te halen
RTL

SBS6 was woensdag de naam Johnny de Mol (43) vergeten uit het logo te halen van zijn talkshow 'HLF8'. Presentatrice Hélène Hendriks (41) merkte dit op aan het begin van de uitzending en excuseerde zich hiervoor bij de kijkers. "Ik ben het dus vandaag", voegde zij daaraan toe.

"Never a dull moment bij Talpa"

De vaste presentator maakte dinsdagavond bekend dat hij voorlopig niet op de buis zal verschijnen vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres.

Johnny de Mol stopt met HLF8 na nieuwe beschuldiging
Lees ook

Johnny de Mol stopt met HLF8 na nieuwe beschuldiging

De afwezigheid van Johnny de Mol werd verder heel kort genoemd tijdens het introductiegesprek met medepresentator Chatilla van Grinsven. "Never a dull moment bij Talpa", constateerde Hendriks. Zij hintte daarmee niet alleen op het tijdelijke vertrek van Johnny de Mol, maar ook op de uitlatingen van Johan Derksen. De analist van Vandaag Inside vertelde dinsdagavond dat hij in 1971 een dronken, bewusteloze vrouw met een kaars had gepenetreerd. Derksen en zijn tafelgenoten deden hier heel lacherig over, wat woensdag tot veel boze reacties leidde.

Chatilla merkte op vooral benieuwd te zijn naar de verklaring van Johan in zijn eigen programma op woensdag. Talpa wil niet zeggen of Derksen in de uitzending terugkomt op de zaak en of er al een gesprek heeft plaatsgevonden met de analist.

Lees meer over
Johnny de Mol