toontje lager zingen

Do vervangt Glennis Grace bij Beste Zangers Live

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDo vervangt Glennis Grace bij Beste Zangers Live
RTL

Glennis Grace (43) ondervindt nog altijd de (financiële) gevolgen van het geweldincident in een supermarkt afgelopen februari. Ondanks dat ze bij Ladies of Soul nog welkom is, is ze geschrapt uit de line-up van Beste Zangers Live. De organisatoren hebben in plaats daarvan Do (40) aan het programma toegevoegd.

"Wat zijn we trots dat zij dit jaar aanwezig is bij Beste Zangers Live"

Glennis zou in eerste instantie meedoen aan Beste Zangers Live op 13 en 14 mei op het podium in Ahoy, maar de organisatie laat haar nu een toontje lager zingen. Ze vinden het namelijk nog 'te vroeg' voor een optreden van de zangeres na haar aanhouding begin dit jaar. Daarom werd het hoog tijd om op zoek te gaan naar een andere artiest die haar plek in kan nemen. In Do vonden ze een waardige vervanger.

'Wat zijn we trots dat zij dit jaar aanwezig is bij Beste Zangers Live: Do! De zangeres is een van de weinige artiesten die maar liefst aan twee seizoenen van Beste Zangers heeft meegedaan. In seizoen drie en acht zong ze onder andere het prachtige 'Daughters', 'Laat Me' en 'Hij Gelooft In Mij'. Met het laatstgenoemde nummer scoorde ze een nummer 1-hit', schrijft de organisatie op Facebook.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glennis Grace voor het eerst op podium na Jumbo-rel: 'Nog niet verwerkt'
Lees ook

Glennis Grace voor het eerst op podium na Jumbo-rel: 'Nog niet verwerkt'

Het is een wrange situatie voor Glennis. "Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk", laat het management van de zangeres weten. In 2011 beleefde ze namelijk haar definitieve doorbraak in het programma door haar cover van Volumia!'s 'Afscheid'. Meedoen aan de liveconcerten van De Beste Zangers zou de cirkel rondmaken, maar in plaats daarvan wordt haar optreden nu gecanceld. 

Glennis werd begin dit jaar aangehouden vanwege een incident in de Jumbo in de Amsterdamse Jordaan. Haar zoon zou zich misdragen hebben in de supermarkt, waarna Glennis boos verhaal kwam halen en verschillende medewerkers zou hebben mishandeld. De zangeres en haar zoon werden opgepakt door de politie en moesten drie nachten de cel in.

Lees meer over
Glennis GraceDo [Dominique Rijpma van Hulst]Beste Zangers