Ophef over songfestivalact Albanië vanwege sensueel gebaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOphef over songfestivalact Albanië vanwege sensueel gebaar
Alles over het songfestival

Ronela Hajati, die Albanië vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival in Turijn, ligt behoorlijk onder vuur. De zangeres zou te provocatieve handelingen verrichten op het podium. Zo grijpt ze op een gegeven moment naar haar kruis.

"Als je het optreden ziet, denk je: wauw"

De EBU, de Europese omroep achter het songfestival, vindt het hele gebeuren niet passen bij een familieshow. De foto's van de Albanese repetities zijn daarom offline gehaald van de social mediakanalen van Eurovision. En daar is niet iedereen het mee eens. Er zijn namelijk genoeg inzendingen waarin mannen sensuele gedragingen doen op het podium.

Chaos achter de schermen van het songfestival: 'S10 neemt regie over'
Lees ook

Chaos achter de schermen van het songfestival: 'S10 neemt regie over'

Aran Bade, songfestivalverslaggever van RTL Boulevard, sprak Ronela vandaag. Ze zegt: "Kinderen hebben erger gezien." Ook laat ze weten bij haar concept te blijven. "Het is helemaal goed. Als je het optreden ziet, denk je: wauw."

Het hele interview met de zangeres zie je hieronder. 

Tekst gaat onder de video verder.

De Albanese Ronela heeft samen met de EBU besloten dat zij niks gaat aanpassen aan haar choreografie. We zullen haar volgende week dinsdag, samen met onze inzending S10, zien in de eerste halve finale met het liedje 'Sekret'. 

Lees meer over
Aran BadeEurovisiesongfestival