de Phaedra show

Fabrizio niet gediend van kritiek Bachelor: 'Jullie waren er niet bij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandFabrizio niet gediend van kritiek Bachelor: 'Jullie waren er niet bij'
RTL

Even leek het erop dat het 'Bachelor'-avontuur van Fabrizio Tzinaridis (29) vroegtijdig zou eindigen. Deelneemster Phaedra en de realityster hadden namelijk zo'n enorme (fysieke) klik dat de rest wel kon inpakken. Toch gaf hij de overige dames gewoon nog een kans, vertelt hij in de 'RTL Boulevard Reality Podcast'.

"Je kunt onmogelijk je aandacht verdelen"

Er is de afgelopen tijd veel geschreven over het Bachelor-seizoen van Fabrizio, onder meer over zijn band met Phaedra. Hoewel de twee onafscheidelijk waren, besloot Phaedra in aflevering vijf - na even apart te zijn genomen door de bachelor - om zijn roos niet aan te nemen. Volgens veel kijkers (en vrouwen in het huis) misschien maar beter ook, want zo maakte de rest in ieder geval nog kans op het hart van Fabrizio.

"Je kunt onmogelijk je aandacht verdelen", legt de bachelor himself uit in de podcast als hem ernaar gevraagd wordt. "Dan is het extra confronterend als je de afleveringen kijkt en Twitter meteen volstaat met een hele hoop aantijgingen en beschuldigingen dat ik maar oog heb voor één vrouw. Jullie waren niet daar!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'
Lees ook

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Volgens de voormalig Temptation Island-ster heeft hij heus geprobeerd al zijn aandacht eerlijk te verdelen, al was het maar 7,5 minuut per vrouw. "Maar dat zie je niet."

Dat Phaedra zijn roos weigerde, snapt Fabrizio achteraf wel. Hij vertelt: "We hebben allebei een andere perceptie gehad op de zaken en zij heeft op dat moment een keuze gemaakt voor zichzelf om de roos te weigeren en ik kan niet anders dan dat accepteren."

Luister op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts. Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
Kiki DurenFabrizioVideolandDe Bachelor BelgiëPodcast