Will Smith-effect

Acteur Benedict Cumberbatch grapt over Will Smiths Oscars-klap

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPActeur Benedict Cumberbatch grapt over Will Smiths Oscars-klap
RTL

Benedict Cumberbatch (45) heeft tijdens zijn 'Saturday Night Live'-presentatie een grap gemaakt over de klap die acteur Will Smith (53) tijdens de Oscarceremonie in maart uitdeelde aan komiek Chris Rock (57) toen hij een grap over Wills vrouw Jada Pinkett Smith (50) maakte. Benedict refereerde daar zaterdagavond aan toen hij over zijn eigen rol tijdens de Oscars sprak.

"Ik heb alleen niet gewonnen, ik werd verslagen door Will Smith"

De Britse acteur is momenteel te zien in de bioscoop in de Marvelfilm Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Volgens Benedict lijkt dat echter het enige te zijn waar mensen hem van kennen en waar ze hem over vragen. Terwijl hij in zo veel meer films te zien was, zoals in de voor een Oscar genomineerde film The Power of the Dog uit 2021. Benedict speelt hierin een rancher die niet blij is met de nieuwe vrouw van zijn broer, met wie hij samen de ranch runt.

Will Smith in therapie na Oscar-incident om aan huwelijk te werken
Lees ook

Will Smith in therapie na Oscar-incident om aan huwelijk te werken

"Kom op, ik werd daarvoor genomineerd voor een Oscar", zei de gastpresenator in zijn SNL-speech. "Ik heb alleen niet gewonnen, ik werd verslagen door Will Smith", refererend aan diens winst van de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol voor zijn rol als vader van de tenniszussen Serena en Venus Williams in de film King Richard. "Verslagen, niet geslagen", voegde Benedict daar met een knipoog aan toe.

Lees meer over
Benedict CumberbatchWill SmithChris RockJada Pinkett-SmithOscars