knotsgek

Boer Evert en Maud onthullen relatiestatus in finale Boer zoekt Vrouw

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© KRONCRV/NPOBoer Evert en Maud onthullen relatiestatus in finale Boer zoekt Vrouw
RTL

De ontknoping van dit seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' zit erop! De boeren Evert, Hans, Jouke, Rob én boerin Janine hebben Yvon Jaspers (49) laten weten hoe het er nu voor staat met hun liefdesleven.

"Ik ben echt heel erg gelukkig"

We hebben wekenlang kunnen smullen van de perikelen op de boerderijen in Boer zoekt Vrouw. Janine koos voor Sander, Rob was stapel op Wendy, Jouke vond zijn geluk bij Karlijn, Hans vond zijn 'grietje' in Annette. Maar de meeste aandacht ging naar de connectie tussen boer Evert en zijn Maud. Hoe het allemaal is afgelopen, is uitgeplozen in de finale van dit seizoen. 

Christiaan uit BzV heeft deur voor Janine nog op een kier staan
Lees ook

Christiaan uit BzV heeft deur voor Janine nog op een kier staan

Het is de twee gelukt! Evert en Maud zijn nog altijd samen. De twee kwamen zelfs hand in hand aan bij de reünie. Het gaat zó goed, dat Maud binnenkort intrekt op de boerderij. "Ik ga er zeer binnenkort wonen. Ik heb de huur ook al opgezegd", laat ze weten. "Ik ben echt heel erg gelukkig. Ik vind het superfijn", vervolgt Maud. "Ik vind het mooi dat je er bent", reageert haar Evert vervolgens. 

Daar bleef het niet bij. Jouke en Karlijn hebben het geluk helemaal bij elkaar gevonden. Ook Hans en Annette zijn nog samen. De grote verrassing zijn Janine en Sander! Ook zij hebben het geluk bij elkaar gevonden. Wendy kreeg helaas toch geen vlinders voor Rob. 

BzV-veteraan Annemiek deed van tevoren haar voorspellingen over de koppels: 

Lees meer over
Yvon JaspersBoer zoekt VrouwLiefdeRelatie