Oost west, paleis best

'Harry en Meghan laten camera's voor docuserie toe in huis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyImages'Harry en Meghan laten camera's voor docuserie toe in huis'
RTL

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan Markle (40) hebben volgens 'Page Six' camera's toegelaten in hun miljoenenvilla in Californië. Het stel maakt een docuserie voor Netflix.

"Er wordt nog over gediscussieerd"

Eerder werd het stel al gespot met een cameraploeg in New York. Nu mogen de camera's ook hun privédomein filmen, aldus de Amerikaanse nieuwssite. Of hun kinderen Archie en Lilibet ook te zien zullen zijn, is niet bekend.

Prins Harry vreest voor invloed social media op zijn kinderen
Lees ook

Prins Harry vreest voor invloed social media op zijn kinderen

De docuserie is onderdeel van het contract dat het stel met de streaminggigant heeft afgesloten. Naar verluidt krijgt het koppel 100 miljoen dollar voor hun werkzaamheden. Wanneer de docuserie te zien zal zijn, is nog onbekend; het kan eind dit jaar of begin volgend jaar zijn. "Er wordt nog over gediscussieerd", aldus een bron dichtbij de productie. 

De Britse koninklijke familie zal met argusogen uitkijken naar de docuserie. Later dit jaar komt prins Harry ook nog met een memoires, waarin hij een boekje open zal doen over het wel en wee van zijn koninklijke familieleden, weet Daily Mail. Er is voor de Britse royals dus nog een hoop om naar uit te kijken. 

Vorige maand was Harry nog in Nederland voor de Invictus Games. Hij is een café in Den Haag gespot. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleNetflixDocumentaireNetflixserie