vlees noch vis

Man in LLDL eet jaar geen vlees: 'Wel hachee en gehaktbal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSMan in LLDL eet jaar geen vlees: 'Wel hachee en gehaktbal'
RTL

Een bijzondere gewaarwording in 'Lang Leve de Liefde' in de aflevering van vanavond. Dan verkondigt Roberto, die op date is met Helma, vol trots dat hij geen vlees meer eet. Als Helma doorvraagt naar zijn verbeterde levensstijl komt de aap al snel uit de mouw.

"Ik denk: ik stop met vlees eten, weet je wel"

Tijdens de gourmetdate met Helma geeft Roberto een heel nieuwe betekenis aan het woord vegetarisch. Hij probeert met zijn goede gedrag indruk te maken op zijn gourmetdate, maar dan moet hij zijn leugen op z'n minst proberen vol te houden. "Ik denk: ik stop met vlees eten, weet je wel. Zoiets", begint de Italiaan, die geen idee lijkt te hebben waarom hij al een jaar als 'vegetariër' door het leven gaat.

Maar wat eet je dan als er geen vlees op het menu staat, vraagt Helma - zoals haar generatie betaamt - zich af. Dat Helma het schap met vleesvervangers nog nooit heeft gezien, maakt Roberto niet uit. Hij maakt haar wel wegwijs in het leven van de vega's. "Nou, Hollandse boerenkool, hachee en dat soort dingen allemaal."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

LLDL-koppel verwikkeld in discussie of kip nou vlees of kip is
Lees ook

LLDL-koppel verwikkeld in discussie of kip nou vlees of kip is

Helma is niet gek en deelt haar date mee dat hachee vlees is. "Dat dan weer wel. Ja, dat wel", antwoordt Roberto schaapachtig. Op de vraag wat hij dan bij een bordje boerenkool eet, komt weer een snugger antwoord waaruit blijkt dat hij de betekenis van vegetariër nog eens moet opzoeken. "Een bal gehakt, dat weer wel. Of een runderlapje..."

Hoe de date afloopt, is vanavond om 19.00 uur te zien op SBS6. 

Lees meer over
Lang Leve de Liefde