Material girl

Madonna jaagt fans stuipen op het lijf met nieuwe video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @madonnaMadonna jaagt fans stuipen op het lijf met nieuwe video
RTL

Van Madonna (63) horen we de laatste jaren nog maar weinig vanwege een nieuwe hit die op haar naam staat. Wanneer we over de zangeres horen, is het eigenlijk meestal te doen om een bijzondere video. Ook nu weer heeft Madonna haar fans de stuipen op het lijf gejaagd met een filmpje.

"Kan iemand checken of het wel goed gaat met Madonna?"

Op het filmpje dat Madonna deelt op haar Instagram Stories is te zien dat ze een waterpijp aan het roken is. Wat de beelden nog bijzonderder maakt is dat Madonna een masker draagt gemaakt van zwart kant. En even later zien we ook nog haar diamanten grill, wanneer de zangeres haar mond opendoet.

Via social media laten veel mensen weten geschrokken te zijn van de beelden van Madonna. 'Ze maakt me bang', schrijven meerdere mensen. Een ander: 'Kan iemand checken of het wel goed gaat met Madonna?'

Madonna neemt het op voor Dave Chappelle: 'Verontrustend'
Lees ook

Madonna neemt het op voor Dave Chappelle: 'Verontrustend'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Queen of Pop is er niet vies van om haar fans zo nu en dan licht te choqueren. Onlangs deelde Madonna nog een bijzondere video waarop haar hoofd er ook 'bijzonder' uitzag. Leco van Zadelhoff schrok zich toen ook een hoedje van haar gezicht. "Doodeng!" zei hij erover. In de video hieronder zie je waar Leco het over heeft.

Lees meer over
Madonna