lusten de honden geen brood van

Hond Janny van der Heijden om bizarre reden geblokkeerd op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHond Janny van der Heijden om bizarre reden geblokkeerd op Instagram
RTL

Instagram neemt de richtlijnen die gelden voor het platform wel erg serieus. Zo moeten gebruikers dertien jaar of ouder zijn om een account te gebruiken. En tja, hond Nhaan van Janny van der Heijden (67) is dat niet. Daardoor komt de teckel nu in de problemen.

"Gekker wordt het niet"

De culinair recensent doet op Instagram haar beklag. 'Gekker wordt het niet', schrijft ze bij een foto van haar hondje en een melding van Instagram met de tekst 'je bent mogelijk niet oud genoeg om Instagram te gebruiken'. 'Nhaans account is geblokkeerd omdat ze nog geen 13 is. Bij bezwaar maken moet ID worden meegestuurd en na 30 dagen wordt het account verwijderd.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Janny van der Heijden heeft geen man nodig: 'Wordt gezien als een tekort'
Lees ook

Janny van der Heijden heeft geen man nodig: 'Wordt gezien als een tekort'

Janny krijgt een mix van verontwaardigde en hilarische reacties op het nieuws dat Nhaan niet meer onder eigen titel actief mag zijn op social media. Claudia de Breij ziet het niet zitten dat ze Nhaan straks niet meer kan volgen en typt 'neeee' in de reacties. 'Wat bizar en jammer dat het zoveel tijd kost, anders was het wat grappig geweest', schrijft Evelien de Bruijn. Bridget Maasland deelt een paar lachende emoji's en Yvette van Boven schrijft 'hahaha'.

Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een (honden)staartje. 

Lees meer over
Janny van der Heijden