statements don't lie

Shakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué na vreemdgaan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPShakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué na vreemdgaan
RTL

Shakira (45) en Gerard Piqué (35) gaan uit elkaar. Dat bevestigt het management van de Colombiaanse zangeres aan de Spaanse website 'Huffpost'.

"Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn"

"Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", aldus het management van de 45-jarige zangeres. Eerder deden al geruchten de ronde dat Piqué door de zangeres werd betrapt toen hij vreemdging met een andere vrouw.

Shakira en de FC Barcelona-voetballer hebben samen twee zoons: Milan (9) en Sasha (7). De twee waren sinds begin 2011 samen.

Her hips don't lie: Shakira krijgt eigen dansshow
Lees ook

Her hips don't lie: Shakira krijgt eigen dansshow

De zangeres liet dit weekend ook nog zelf van zich horen via social media en schepte duidelijkheid over de rit in de ambulance in Barcelona.  In een statement op Twitter vertelt Shakira dat ze haar vader vergezelde in de ziekenauto.

'Ik krijg veel berichten van bezorgde mensen dat ik onlangs in een ambulance in Barcelona ben gezien', schrijft Shakira. 'Ik wilde even laten weten dat deze foto's van afgelopen weekend zijn, toen mijn vader helaas gevallen was en ik hem in een ambulance vergezelde naar het ziekenhuis.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shakira's vader herstelt momenteel in het ziekenhuis in Barcelona. 'Stuur alstublieft al je beste wensen zijn kant op', schrijft ze. 'En bedankt, zoals altijd, voor al jullie liefde en steun.'

Lees meer over
Shakira