bucketlist

Erica Terpstra wil graag buitenaards leven nog meemaken

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPErica Terpstra wil graag buitenaards leven nog meemaken
RTL

Hoewel ze af en toe kwakkelt met haar gezondheid, heeft Erica Terpstra (79) zich voorgenomen om 110 jaar te worden. Dat zegt de voormalig zwemster en presentatrice in gesprek met 'De Telegraaf'. Het voornemen heeft te maken met buitenaards leven, legt ze uit.

"Ik hoorde onlangs een wetenschapper op de radio vertellen dat ze ervan overtuigd zijn dat ze binnen twintig jaar buitenaardse wezens kunnen opsporen"

"Ik hoorde onlangs een wetenschapper op de radio vertellen dat ze ervan overtuigd zijn dat ze binnen twintig jaar buitenaardse wezens kunnen opsporen. Dat zou ik nog zo graag mee willen maken. Vandaar dat ik deze leeftijd wil bereiken. Want ik ben daar zo nieuwsgierig naar."

Als het aan Erica Terpstra ligt stopt reisprogramma nog lang niet
Lees ook

Als het aan Erica Terpstra ligt stopt reisprogramma nog lang niet

Voor het zover is, moet Erica nog wel goed herstellen van een operatie aan haar enkel. Daardoor zit er een brace om haar voet. "Ik moet er voorzichtig mee omgaan, want eerder heb ik enorme problemen gehad met een bacterie in mijn lichaam na een ingreep. Gelukkig gaat alles goed en hoop ik over een paar maanden weer goed te kunnen lopen."

Dat zou ook betekenen dat ze mogelijk weer nieuwe afleveringen kan maken van haar reisprogramma Erica op Reis. "Ik heb alweer wat landen op mijn lijstje staan. Het hangt er alleen vanaf of we van de zender het programma mogen maken. Aan ons ligt het niet."

Lees meer over
Erica Terpstra