Niks van geheard

'Amber Heard is niet uit Aquaman 2 geknipt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Amber Heard is niet uit Aquaman 2 geknipt'
RTL

Volgens Amber Heard (36) kloppen de verhalen dat zij volledig uit de film 'Aquaman 2' is geknipt absoluut niet. Haar woordvoerder bestrijdt deze verhalen ten zeerste en noemt de berichtgeving hierover 'onjuist, ongevoelig en een tikje belachelijk'. Dit meldt TMZ.

Volgens Amerikaanse media was Ambers aandeel uit de film gehaald en zouden er audities gaande zijn om een andere actrice haar rol over te laten nemen. Producent Warner Bros heeft tot op heden niet gereageerd op de kwestie.

Amber Heard neemt jury niets kwalijk: 'Hij is een fantastisch acteur'
Lees ook

Amber Heard neemt jury niets kwalijk: 'Hij is een fantastisch acteur'

Volgens ingewijden heeft Amber zelf geen enkele zeggenschap over haar aandeel in de film. Haar opnames zijn meer dan een jaar geleden al afgerond, waarvoor ze bijna 2 miljoen euro betaald kreeg. Contractueel gezien houdt de samenwerking tussen haar en Warner Bros daarmee op wat betreft Aquaman 2.

Amber verloor de rechtszaak tegen Johnny Depp, die hij tegen zijn ex aanspande na haar uitspraken over een gewelddadige relatie. Amber is Johnny miljoenen dollars verschuldigd, maar of ze dat kan betalen is een tweede. In de video hieronder zie je er meer over.

Lees meer over
Amber HeardJohnny Depp