stem laten horen

Roos geeft haters het nakijken: 'Heb van mijn stem visitekaartje gemaakt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Roos geeft haters het nakijken: 'Heb van mijn stem visitekaartje gemaakt'
RTL

Net zo bekend als de visgraatvloeren en stalen deuren is inmiddels de stem van Roos Reedijk uit 'Kopen zonder Kijken'. "Mijn stem heb ik al mijn hele leven en als men daar iets van vindt... Ik heb dat nooit zo ervaren, mensen om mij heen ook niet", vertelt ze in de RTL Boulevard Reality Podcast.

"Alex heeft de hele dag met een natte broek rondgelopen"

Volgens Roos werd ze vroeger nooit aangesproken op haar stem. De interieurstylist vertelt: "Nu is het natuurlijk wel extra opvallend, en je luistert ook niet altijd naar je eigen stem. Ik denk nu wel: misschien is-ie anders dan die van anderen, maar ik heb er mijn visitekaartje van gemaakt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kopen zonder Kijken België seizoen 4 nu te zien bij Videoland
Lees ook

Kopen zonder Kijken België seizoen 4 nu te zien bij Videoland

Waar Roos de eerste seizoenen vooral onder een vergrootglas lag, ontkwam ook Alex er onlangs niet aan. De makelaar ging viral nadat hij tijdens een bezichtiging in het water viel. Volgens Roos was het 'de giller van het seizoen'.

"Het was niet gespeeld", verzekert Bob in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Het was ongelofelijk lullig en de allereerste scène die we die dag gingen draaien. Je hebt geen verschoning bij je, om het zo maar even te noemen. Dus Alex heeft de hele dag met een natte broek rondgelopen."

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Lees meer over
Kiki DurenBob SikkesRoos ReedijkRTL Boulevard Reality PodcastKopen Zonder Kijken