nog een (lil) kleine

Jaimie Vaes gunt Lío broertje of zusje: 'Als het goed voelt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJaimie Vaes gunt Lío broertje of zusje: 'Als het goed voelt'
RTL

Jaimie Vaes (32) vertelde deze week in RTL Boulevard nog altijd te geloven in de liefde en zelfs alweer aan het daten te zijn. Als het aan de socialmediaster ligt, komt er in de toekomst dan ook nog een broertje of zusje voor Lío (3) bij.

"Het hoeft voor mij niet voor het plaatje, maar op het moment dat het in de toekomst goed voelt en mijn partner het zou willen, dan sluit ik het niet uit"

"Ik zou het leuk vinden voor Lío, alleen is hij al drie en tegen de tijd dat ik er weer klaar voor ben, is hij al wat ouder", deelt ze haar wens met het tijdschrift ELLE. "Het hoeft voor mij niet voor het plaatje, maar op het moment dat het in de toekomst goed voelt en mijn partner het zou willen, dan sluit ik het niet uit."

'Jaimie Vaes opgelucht na doen van aangifte'
Lees ook

'Jaimie Vaes opgelucht na doen van aangifte'

"Ik hou van de liefde, ik geloof er absoluut in. Ondanks dat ik daar een niet zo leuke ervaring mee heb, weet ik echt wel dat het er is", vervolgt Jaimie. Toch vindt ze het ook belangrijk van zichzelf te houden: "Zodat ik mijn grenzen, de volgende keer dat iets niet goed voelt, kan aangeven."

Jaimie deed drie maanden geleden aangifte tegen de vader van haar zoontje, Lil Kleine, nadat een incident was gefilmd waarbij hij haar met haar hoofd tussen een autodeur klemde en die dichtramde. De 32-jarige woont nu met haar zoontje in Spanje. Contact met haar ex heeft ze momenteel niet.

Lees meer over
Jaimie Vaes