ik leef niet meer voor jou

Luca Borsato dankbaar voor steun: 'Dit had ik nooit verwacht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @luca_borsatoLuca Borsato dankbaar voor steun: 'Dit had ik nooit verwacht'
RTL

Luca Borsato laat donderdag weten 'overspoeld' te zijn door alle berichten die hij heeft ontvangen na zijn openhartige Instagram-post van woensdag. Hierin liet de 23-jarige zanger weten veel haatcomments en doodsbedreigingen te hebben ontvangen na het nieuws over de beschuldigingen van seksueel wangedrag door zijn vader, Marco Borsato (55). 

"Nu is het eindelijk tijd om te laten zien waar ik de afgelopen jaren hard aan gewerkt heb"

Vanwege alle commotie besloot Luca even te wachten met het uitbrengen van zijn eigen muziek, maar de 23-jarige heeft besloten zijn dromen alsnog na te jagen en laat vandaag via Instagram Stories weten snel met nieuws te komen. 'Nu is het eindelijk tijd om te laten zien waar ik de afgelopen jaren hard aan gewerkt heb met mijn twee beste vrienden', schrijft 'de zoon van'.

© Instagram @luca_borsato

In de post laat de zanger ook weten dat hij dankbaar is voor alle steun die hij heeft ontvangen na zijn post eerder deze week. Volgens Luca zijn de berichtjes te veel om allemaal te beantwoorden, maar leest hij ze allemaal. 'Duizendmaal dank voor jullie steun en nieuwsgierigheid. Dit had ik nooit verwacht.'

Terwijl Luca zijn carrière probeert op te starten, is die van Marco volgens Rob Goossens niet meer te herstellen:

Lees meer over
Luca BorsatoMarco Borsato