een jaar later

Uitstel uitspraak in zaak Peter R. valt partner zwaar: 'Enorme dreun'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPUitstel uitspraak in zaak Peter R. valt partner zwaar: 'Enorme dreun'
RTL

Dat de rechtbank van Amsterdam heeft bekendgemaakt dat de uitspraak in de moordzaak rondom Peter R. de Vries nog langer op zich laat wachten, komt hard aan bij Tahmina Akefi (39), de partner van de overleden misdaadjournalist. Ze noemt het 'een enorme dreun'.

"Vooral omdat de rechtszaak het rouwen in de weg zat het afgelopen jaar"

'Ik had gedacht en gehoopt dat ik dit hoofdstuk kon afsluiten', schrijft Tahmina in een bericht op haar Instagram-pagina. 'Vooral omdat de rechtszaak het rouwen in de weg zat het afgelopen jaar. Dat zal komend jaar niet anders zijn. Een pijnlijke ontwikkeling.'

Tahmina Akefi openbaart zich als partner van Peter R. de Vries
Lees ook

Tahmina Akefi openbaart zich als partner van Peter R. de Vries

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De rechtbank van Amsterdam heeft maandag besloten dat ze donderdag geen uitspraak gaat doen in de zaak van de verdachte uitvoerders van de moord op Peter R. de Vries. Dat betekent dat de vermoedelijke schutter Delano G. en de verdachte chauffeur Kamil E. tot later dit jaar moeten wachten voor de rechter een vonnis over hen zal vellen. Het is het gevolg van nieuwe stukken die in de zaak zijn ingebracht. 

Er is een getuige opgestaan die verklaringen heeft gedaan, waaruit zou blijken dat de moord op onze collega is aangestuurd vanuit de organisatie van Ridouan Taghi. Deze getuige '5089' heeft vorig jaar verklaard en wordt sindsdien beveiligd. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Tahmina AkefiPeter R. de Vries