geen energie meer aan versprille

EOTB-ster Lesley gebruikt na vijf keer chlamydia eindelijk condooms

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/Ex on the BeachEOTB-ster Lesley gebruikt na vijf keer chlamydia eindelijk condooms
RTL

Dat je nooit te oud bent om te leren, bewijst Lesley Versprille (25), bekend van 'Ex on the Beach: Double Dutch', wel. Na ontelbaar veel bedpartners gebruikt de realityster eindelijk condooms, zo onthult ze op Instagram.

"Eigenlijk bevalt het prima"

Een verstandige meid is op haar toekomst voorbereid. En aangezien Lesley niet veel verder lijkt te kijken dan met wie ze de nacht doorbrengt, heeft ze tegenwoordig condooms op zak. Als een volger haar tijdens een vragenrondje bezorgd vraagt of de realityster het wel veilig doet, komt ze met een geruststellend bericht. 'Het laatste half jaar wel', schrijft Lesley. 'Na vijf keer chlamydia heb ik er eindelijk van geleerd...'

Lesley is in de tussentijd tot vele inzichten gekomen. Zo vindt ze seksen met een rubbertje helemaal niet vervelend en het blijkt ook nog eens beter voor haar gezondheid. 'Eigenlijk bevalt het prima, want ik krijg nu veel minder snel een blaasontsteking dan eerst.' 

Lesley verdient duizenden euro’s met OnlyFans: 'Help jongens'
Lees ook

Lesley verdient duizenden euro’s met OnlyFans: 'Help jongens'

Terwijl Lesley zich inmiddels schaart onder de oude garde van EOTB, is er op MTV een gloednieuw en ongekend ordinair seizoen van start gegaan. De hoofdrol is weggelegd voor Dekhengst Harrie, met wie Lesley naar eigen zeggen niet zoveel heeft. Ze houdt het liever bij haar vriendschap met haar ex-scharrel Dusty:

Krijg je geen genoeg van reality-tv? Beluister dan de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ex on the Beach