Little pete

Pete Davidson droomt ervan om vader te worden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPete Davidson droomt ervan om vader te worden
RTL

Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) zijn inmiddels al een tijdje gelukkig samen. Als het aan Pete ligt, kruipt er binnenkort een kleintje rond, want de comedian droomt ervan om vader te worden. Dat vertelt hij aan Kevin Hart (43) in het programma 'Hart to Hart'.

"Ik probeer een zo goed mogelijke man te zijn en mij te ontwikkelen, zodat wanneer het gebeurt het gewoon makkelijker is"

In de teaser van de aflevering vertelt Pete dat zijn 'grootste droom die hij nog moet bereiken' een eigen kind is. Pete fantaseert al hoe het is om 'de kleine kerel' aan te kleden. "Het zou superleuk zijn." Het blijft niet alleen bij een droom, want de acteur zou zich al voorbereiden op het vaderschap: "Ik probeer een zo goed mogelijke man te zijn en mij te ontwikkelen, zodat wanneer het gebeurt het gewoon makkelijker is." Bekijk de teaser hieronder. 

Stalker Kim Kardashian dreigde Pete Davidson en kinderen te doden
Lees ook

Stalker Kim Kardashian dreigde Pete Davidson en kinderen te doden

Een bron dichtbij Kim Kardashian vertelt aan The Mirror dat zij ervoor openstaat. Kim weet 'hoe graag' haar nieuwe liefde een kind wil en 'het vaderschap wil ervaren'. Ook zou Kim zien hoe goed Pete is met haar eigen vier kinderen.

Afgelopen Vaderdag noemde Kim haar ex-man Kanye nog 'de beste vader ooit'. 

Lees meer over
Pete DavidsonKim Kardashian