oops he did it again

Ex Khloé Kardashian gespot met nieuwe vlam in Griekenland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEx Khloé Kardashian gespot met nieuwe vlam in Griekenland
RTL

Eerder deze week werd bekend dat Tristan Thompson (31) en Khloé Kardashian (38) een tweede baby verwachten met behulp van een draagmoeder. Het kind is in november verwekt en werd niet veel later opgevolgd door een relatiebreuk tussen de twee, nadat bekend werd dat Tristan een andere vrouw zou hebben bezwangerd. Inmiddels is hij alweer gespot met een nieuwe dame.

Tijdens zijn reis naar Griekenland is de basketballer door paparazzi vastgelegd met een andere vrouw. Tristan loopt hand in hand door de straten van Mykonos met zijn nieuwe aanwinst. Wie ze is, is niet duidelijk. Volgens Amerikaanse media zou hij haar vermoedelijk tijdens een avondje stappen hebben ontmoet op het eiland. Je bekijkt de beelden hier

Vriend Kris Jenner blijft achter Tristan Thompson staan
Lees ook

Vriend Kris Jenner blijft achter Tristan Thompson staan

Het is overigens niet de eerste keer dat de basketballer tijdens een avondje uit wordt gespot met vrouwelijk schoon. Afgelopen vrijdag werd Tristan zelfs door meerdere dames omringd in een club.

Wanneer en of de baby van Khloé en Tristan al geboren is, is niet bekend. Het tweede kind, dat overigens een jongetje is, zou volgens diverse media deze maand worden verwacht. Hun dochter True is in april 2018 geboren en rond die tijd werd Khloé publiekelijk geconfronteerd met het overspel van Tristan. Toen circuleerden er online ook foto's van de basketballer met andere vrouwen. 

Terwijl de ene Kardashian-telg met een gebroken hart achterblijft, is dat van de ander net geheeld. Kourtney Kardashian heeft met haar huwelijk met Travis Barker eindelijk haar happy ending gekregen.