Overstroming

Keren er nóg twee oud-bekenden terug in Ex on the Beach?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/Ex on the BeachKeren er nóg twee oud-bekenden terug in Ex on the Beach?
RTL

Met de terugkeer van Luca en Lars in 'Ex on the Beach' is het weer een stukje drukker in de villa. Maar het lijkt erop dat er nóg twee oud-bekenden hun herintrede gaan doen in de aflevering van volgende week. Zou het?

Luca en Lars keerden terug nadat ze in eerste instantie naar huis werden gestuurd door de goedlachse Stevie. Inmiddels is de groep weer gezegend met hun aanwezigheid.

Maar goed, op de eerste beelden van de aflevering van volgende week lijkt het erop dat twee dames die al in de villa hebben geslapen weer terugkeren.

'Eindelijk! Dekhengst Harrie Snijders doet zijn bijnaam weer eer aan'
Lees ook

'Eindelijk! Dekhengst Harrie Snijders doet zijn bijnaam weer eer aan'

De eerste is Ayleen, die weg werd gestuurd door Taier, tot haar grote teleurstelling. De andere dame die wellicht terugkeert is Joyce, die in quarantaine moest, omdat ze positief was getest op het coronavirus.

Als Ayleen terugkeert, zal Joao, met wie ze meermaals de lakens deelde, er nog altijd niet zijn. Maar of Ayleen en Joyce écht terugkeren, zal komende zondag pas blijken.

© Instagram @reality_fbi

Weer genoeg verrassingen dus in dit seizoen, maar wat ook elke keer weer een 'luide' verrassing is voor de deelnemers hoor je hieronder.

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zie je iedere zondag om 22.00 uur op MTV. De dinsdag daarop verschijnt de nieuwe aflevering bij Videoland, eveneens om 22.00 uur.

Lees meer over
Ex on the Beach