Oude liefde roest niet

Kiezen of delen: Ted snoept van twee walletjes in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/VideolandKiezen of delen: Ted snoept van twee walletjes in B&B Vol Liefde
RTL

Het is weer smullen geblazen in 'B&B Vol liefde'. De show focust zich op verschillende B&B-eigenaren in het buitenland die allemaal op zoek zijn naar een liefdespartner. Een van hen is de 68-jarige Ted. Ook zij moet deze laatste week een keuze gaan maken over haar toekomstige liefde.

"Korte haren, beetje pittig"

Ted runt een Bed & Breakfast op het pittoreske eiland Madeira, wat zo'n 700 kilometer ten westen van Afrika en 850 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust ligt. Ze is naar eigen zeggen op zoek naar een 'leuke, gezellige, extraverte' man om oud mee te worden. Hoe die zoektocht tot de naderende laatste week vlotte? Een terugblik.

Nieuwe vrouw houdt het nog geen dag vol met Richard in B&B Vol Liefde
Lees ook

Nieuwe vrouw houdt het nog geen dag vol met Richard in B&B Vol Liefde

Piet in 'B&B Vol liefde'© RTL/Videoland
Piet in 'B&B Vol liefde'

Piet 

Als eerste maakten we kennis met de 73-jarige oud-timmerman Piet. Bij aankomst was hij onder de indruk van de omgeving én van de gastvrouw. Hoewel Ted hem 'heel leuk en aardig' vond, viel het Ted wel tegen dat Piet geen woordje over de grens spreekt.

Het bleek geen match te zijn en na een paar dagen uitstapjes maken en klussen aan de B&B, keerde Piet huiswaarts.

Ab in 'B&B Vol liefde'© RTL/Videoland
Ab in 'B&B Vol liefde'

Ab 

Madeira mocht ook Ab welkom heten. De 71-jarige gangmaker hoopte op het bloemeneiland de liefde te vinden bij Ted. "Ik vond het een heel spontane vrouw. Korte haren, beetje pittig. Wil veel doen. Ik ben zelf ook een doener", aldus Ab. Bovendien houdt Ab wel van een eilandvakantie. Zo is 'ie regelmatig op Terschelling en Mallorca te vinden. Maar het was wel de eerste keer Madeira voor de gepensioneerde financieel adviseur. 

Ted kwam er na een paar dagen achter dat Ab niets voor haar was en stuurde hem haar B&B uit.

Tjerk uit B&B Vol Liefde© RTL
Tjerk uit B&B Vol Liefde

Tjerk

Als Ted en BFF Rita de filmpjes van de mannen bekijken, zijn ze meteen onder de indruk van de 71-jarige ondernemer Tjerk. Hij is op zijn beurt ook ondersteboven van Ted, onder meer vanwege haar spontaniteit. Hij heeft dezelfde hobby's als de B&B-houdster: uit eten en wijn drinken. En hij houdt van golf, maar dat wil hij Ted best leren.

Ben B&B Vol Liefde© B&B Vol Liefde/RTL
Ben B&B Vol Liefde

Ben

De 77-jarige gepensioneerde garagehouder Ben was ruim 60 jaar samen met zijn vrouw en zoekt nu iemand met haar op haar tanden die niet schroomt om te zeggen wat ze denkt. Volgens Ben is Ted zo’n vrouw. En hij kan het weten, want de twee zijn oude bekenden van elkaar! Zijn zoon heeft namelijk appartementen in de omgeving en het is natuurlijk toch altijd 'ons kent ons' met Nederlandse pensionado’s op hetzelfde eiland.

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien en kijk je een week vooruit bij Videoland. Daar is het slot inmiddels al te zien geweest, en dus ook het besluit van Ted.

Lees meer over
B&B Vol liefde