motor-ongeluk

Michel van Big Brother met traumahelikopter naar ziekenhuis na zware crash

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @hennipyMichel van Big Brother met traumahelikopter naar ziekenhuis na zware crash
RTL

Wat een ontspannen vakantie had moeten worden in Italië is voor de 38-jarige Michel, bekend van zijn deelname aan het eerste seizoen van het vernieuwde 'Big Brother', veranderd in een ware nachtmerrie. De realityster ligt sinds donderdagmiddag in het ziekenhuis na een zware crash met zijn motor.

"Ik hou enorm van avontuur en uitdagingen, dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje"

Via Instagram laat Michel weten dat hij geluk heeft gehad dat hij beschermende kleding droeg. De Big Brother-ster heeft wonder boven wonder niks gebroken, maar wel 'interne schade' opgelopen. De komende dagen moet hij dan ook in bed herstellen.

'Ze doen komende tijd diverse onderzoeken om alles te checken en uit te sluiten. Pijn is door de medicatie redelijk onder controle', aldus Michel, die laat weten 'enorm geschrokken' te zijn. 'Ik hou enorm van avontuur en uitdagingen, dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Big Brother-tortelduifjes Vera en Dimitri alweer uit elkaar
Lees ook

Big Brother-tortelduifjes Vera en Dimitri alweer uit elkaar

Gelukkig kan Michel, met wie het naar omstandigheden goed gaat, alweer grapjes maken. 'Daarnaast had ik al heel lang niet met een helikopter gevlogen', zo sluit hij zijn post namelijk af, alvorens zijn volgers nogmaals op het hart te drukken zich niet al te veel zorgen om hem te maken.

Lees meer over
Big Brother