ex on the bitchfight

EOTB-sterren Esmee en Yasmine halen naar elkaar uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @esmee_ipema en @yasminepierardsEOTB-sterren Esmee en Yasmine halen naar elkaar uit
RTL

'Ex On The Beach'-sterren Yasmine Pierards en Terror Twin Esmee Ipema lieten tijdens hun deelname aan de realityshow al zien niet bepaald vies te zijn van een vechtpartij. Nu halen de grofgebekte diva's ook online uit naar elkaar. De één beschuldigt de ander namelijk van na-aperij.

"Damn, dit wordt gewoon eng"

In een Q&A op Instagram wordt Yasmine gevraagd of ze nog contact heeft met Terror Twins Esmee en Sharon. Volgens de brunette, die bekend is van seizoen vier en de Ex on the Beach Double Dutch All Stars-editie, spreekt ze beide zusjes niet meer. Wel deelt Yasmine nog een sneer richting Esmee uit door haar te beschuldigen van het na-apen van haar uiterlijk. 'Na EOTB liet ze dezelfde tattoo op haar hand zetten, daarna ging ze voor dezelfde draak in haar nek en slang op haar hand.' Nu Yasmine heeft besloten haar tattoos weg te laseren, zou Esmee haar daar óók in hebben gekopieerd. De Terror Twin zou hiervoor zelfs dezelfde kliniek hebben benaderd. 'Elke samenwerking die ik heb met brands gaat zij kopiëren. Ze gaat die brands berichten om ook nog precies dezelfde spullen te krijgen als dat ik heb', licht ze toe. 'Dan ga ik mijn lipfillers plaatsen bij een kliniek en gaan ze met z'n tweeën ook daar. Daarna ga ik naar een andere kliniek en komen ze een week erop ook daar.'

Yasmine Pierards Stories© Instagram: @yasminepierards
Yasmine Pierards Stories

Niet alleen het uiterlijk van Yasmine zou een inspiratiebron zijn voor Esmee, maar zelfs haar manier van praten. 'Hoe ze reageert op Q&A's zijn gewoon dezelfde zinnen als die ik gebruik en je ziet heel duidelijk dat dit is hoe ik praat, want aan haar IQ te zien zou zij never zo praten.' Volgens Yasmine zou de Terror Twin zich hier al drie jaar aan schuldig maken, maar wilde ze hier geen aandacht geven. 'Maar damn, dit wordt gewoon eng.' Zo zou Yasmine zelfs bang zijn dat Esmee 'zwarte magie' op haar zou uitoefenen. 

Het duurde niet lang voor Esmee op haar eigen Instagram met een reactie kwam. Volgens de reality-ster wilde ze altijd al een tattoo op haar hand zetten, alleen wist ze nooit precies wat. 'Als ik bij iemand iets zie wat mij aanspreekt, maakt dat de keus voor mij soms makkelijker', schrijft zij. Zo geeft ze dus toe dat ze inspiratie heeft opgedaan bij Yasmine. 'Ik ben een heel impulsief persoon, dus zo ben ik nou eenmaal en daar schaam ik me ook totaal niet voor.' Volgens Esmee klopt het echter niet dat ze haar tattoos is gaan weglaseren nadat Yasmine heeft besloten dit te gaan doen. 'Ik kan jullie vertellen dat ik daar eerder mee ben begonnen.' 

 

Esmee Ipema Stories© Instagram: @esmee_ipema
Esmee Ipema Stories

Voor het aangaan van dezelfde samenwerkingen heeft Esmee een logische verklaring: 'Influencers komen weleens uit op dezelfde samenwerkingen.' Ook wil de Terror Twin benadrukken dat ze in geen elke vorm op Yasmine zou 'willen lijken'. Esmee was liever niet ingegaan op het berichtje van Yasmine, maar kan 'jammer genoeg heel slecht tegen mensen die zich gedragen als een queen en zichzelf beter vinden dan alles en iedereen'.

Esmee deed samen met haar tweelingzus Sharon mee aan het tweede seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch en aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars. In het All Stars-seizoen leerden zij Yasmine kennen. 

Esmee Ipema Stories© Instagram: @esmee_ipema
Esmee Ipema Stories

Fan van reality? Beluister dan onze RTL Boulevard Reality Podcast hieronder of op Spotify. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Terror twinsEx on the Beach