Handige harrie

Harrie gebruikt andere dame om 'plakkerige' Anne te lozen: 'Plannetje geslaagd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVHarrie gebruikt andere dame om 'plakkerige' Anne te lozen: 'Plannetje geslaagd'
RTL

Alle kijkers van 'Ex on the Beach: Double Dutch' zagen het al dubbel en dwars aankomen. 'Dekhengst' Harrie is wel klaar met de plakkerige Anne nu hij seks met haar heeft gehad in een kast. En dus bedacht Harrie een plannetje om haar te dumpen. Daar kreeg hij nog hulp bij ook.

"Als ik mijn koffers moet pakken, zeg het tegen mij"

Anne lijkt zich behoorlijk vast te klampen aan Harrie, die het daar op zijn beurt weer benauwd van krijgt. "We hebben ruzie gehad vanancht", zegt Anne. "Ik vind jou irritant", laat Harrie haar eerlijk weten. "Ik word er een beetje bang van."

Op het eerstvolgende feestje daarna heeft Harrie een deal gesloten met Ayleen. "We gaan gewoon samen zoenen en zien dan wel hoe en wat." Anne ziet vervolgens lijdzaam aan dat Harrie zijn tong in de mond van een andere vrouw duwt. "Als ik mijn koffers moet pakken, zeg het dan gewoon", snauwt ze.

Nóg twee oud-bekenden keren terug in Ex on the Beach: 'Wat hebben we gemist?'
Lees ook

Nóg twee oud-bekenden keren terug in Ex on the Beach: 'Wat hebben we gemist?'

De brunette kan er niet over uit. "Als je iets met iemand anders wil doen, zeg het tegen mij. Zeg het tegen mij! Maar hij negeert me continu, de hele dag." En terwijl Harrie en Ayleen elkaar voor het oog van de camera aflebberen, druipt Anne af. "Ik zag in mijn ooghoeken dat het werkte", zegt een tevreden Harrie.

Anne is er dan ook helemaal klaar mee en pakt haar koffers. Om er écht van overtuigd te zijn dat ze niet meer terugkeert, duikt Harrie met Ayleen hun kamer in, waar Anne haar spullen nog aan het pakken is. Daar gaat hun zoenpartij onverminderd door. "Doei schat!" zegt Anne nog als ze de kamer verlaat.

"Het plannetje is geslaagd", zegt Ayleen, die zich voor het karretje van Harrie heeft laten spannen. Ondertussen is Anne nogal gepikeerd. "Als hij mij zo voor lul wil zetten moet hij dat lekker doen, maar hij zet zichzelf nog meer voor lul. Dit is de meest kinderachtige actie ooit."

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zie je iedere zondagavond om 22.00 uur op MTV.

Lees meer over
Ex on the Beach