viva forever

Goed nieuws! Spice Girls werken aan docu mét Victoria Beckham

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesGoed nieuws! Spice Girls werken aan docu mét Victoria Beckham
RTL

De geruchten over een eventuele hereniging gaan al een tijdje rond en of het nou waar is of niet, één ding is wel bevestigd: Emma Bunton (46), Melanie Brown (47), Melanie Chisholm (48), Geri Halliwell (49) en ja, zelfs Victoria Beckham (48) komen met een documentaire over de Spice Girls.

"De regisseur en het hele concept van hoe dat werd opgenomen en gefilmd was echt, echt, echt, echt goed"

Voor het 25-jarig jubileum van Spiceworld hebben de meiden verschillende verrassingen in petto. Zo kroop Victoria Beckham opnieuw in haar rol als Posh Spice en zong ze het nummer 'Stop' terwijl haar man David Beckham dit legendarische moment vastlegde. Nu trakteren zij de fans op nog een echt cadeautje, want Melanie Brown bevestigde dat er een gloednieuwe Spice Girls-documentaire in de maak is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze documentaire wordt gemaakt onder leiding van de veelgeprezen regisseur Jason Hehir. Hij is onder andere bekend van de met Emmy bekroonde Netflix-documentaire van Michael Jordan: The Last Dance. 

Victoria Beckham blikt terug op bijzonder Spice Girls-optreden tijdens Olympische Spelen
Lees ook

Victoria Beckham blikt terug op bijzonder Spice Girls-optreden tijdens Olympische Spelen

Dit project wordt het eerste officiële tv-project van de Spice Girls sinds hun reünie-documentaire voor de BBC genaamd Giving You Everything uit 2007 en The Spice Girls Story: Viva Forever! Volgens Melanie is regisseur de aangewezen persoon voor dit project. Ze is zelf groot fan van de documentaire The Last Dance. "De regisseur en het hele concept van hoe dat werd opgenomen en gefilmd was echt, echt, echt, echt goed, dus we zullen onze eigen versie met hen maken."

Haar mede-Spice Girl Melanie Chisholm liet eerder aan OK! magazine weten dat er 'de komende maanden' meer grote verrassingen te wachten staan rondom het 25-jarig jubileum. Wat dit precies is, is dus nog even afwachten... 

Lees meer over
Victoria BeckhamEmma BuntonMelanie ChisholmGeri HalliwellMelanie Brown