spoiler

Bertrie Wierenga verklapt lot GTST's Shanti na spannende cliffhanger

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Bertrie Wierenga verklapt lot GTST's Shanti na spannende cliffhanger
RTL

Overleeft Shanti de bevalling? Het is dé grote vraag waar iedere 'GTST'-fan zich deze zomer druk mee bezighoudt. In de zomercliffhanger lijkt het erop dat de zwangere Shanti, gespeeld door Bertrie Wierenga (32), de bevalling niet overleeft. De actrice klapt nu uit de school over het lot van haar personage. Voor degenen die geen fan zijn van spoilers: klik snel weg!

In de laatste aflevering voor de zomerstop verloopt de bevalling van Shanti alles behalve soepel. Zo raakt ze haar bewustzijn kwijt en wanneer de artsen met spoed worden opgeroepen, laten ze weten haar te 'verliezen'. Voor de kijkers is het nog maar de vraag wie de artsen bedoelen: Shanti of haar nog ongeboren baby Jasmijn? Voor wie met spanning zit te wachten op het antwoord is er nu iets meer duidelijkheid. Actrice Bertrie onthult in ieder geval wat er met háár personage gaat gebeuren na de zomer. 

Bas Muijs terug in GTST: 'Tranen op de set gelaten'
Lees ook

Bas Muijs terug in GTST: 'Tranen op de set gelaten'

In een interview met Andy van der Meijde, voor zijn YouTube-serie Bij Andy in de Auto!, legt Bertrie uit dat veel mensen denken dat de acteurs uit de soap nu ook vakantie hebben aangezien de zomercliffhanger is uitgezonden. Volgens Bertrie is daar niets van waar, want zij heeft 'in augustus pas een maand vakantie'. Dit zou dus betekenen dat de actrice nog steeds actief aan het draaien is voor GTST en haar personage Shanti vermoedelijk de bevalling heeft overleefd. Of ook baby Jasmijn veilig ter wereld is gebracht, is nog maar de vraag. Bekijk het interview met Bertrie hier terug. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus weer op RTL 4 te zien op maandag tot en met donderdag. Bekijk hieronder de cliffhanger terug mét de spannende scène van Shanti. 

Lees meer over
GTST