Hell on the beach

Giovanna uit Ex on the Beach snapt principe Hell-date niet: 'Ik dacht geil-date'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVGiovanna uit Ex on the Beach snapt principe Hell-date niet: 'Ik dacht geil-date'
RTL

In ieder seizoen van 'Ex on the Beach' is het één keer zo ver: de beruchte Hell-date. In de achtste reeks is de twijfelachtige eer aan Giovanna en Luca om samen de nacht door te brengen op een locatie die ze niet zo lief is.

"Als ze liegt, gaat ze zonder tanden naar huis"

Voordat Giovanna en Luca op date moeten, en nog niet weten dat ze naar de Hell-date onderweg zijn, zorgt Romee er alvast een klein beetje voor dat Giovanna zich kan voorbereiden op de hel. "Als ik erachter kom dat jij liegt over wat er gebeurd is, hebben wij een groot probleem", waarschuwt ze haar. "Als ze liegt, gaat ze zonder tanden naar huis", sneert de blondine nog eens na.

Wanneer Luca en Giovanna later arriveren op een verlaten autoterrein, daalt het besef ineens in. En dat stemt ze allesbehalve vrolijk. "Dit ga ik niet doen man, dat meen ik serieus", zegt hij geïrriteerd. "Dit slaat echt helemaal nergens op. Dit is voor mij wel een grens. Ik ga niet in zo'n vies ding slapen. Daar ga je mij niet in krijgen." Ook Giovanna heeft er geen trek in. "Dit is niet mijn stijl. Ik heb nog nooit in zoiets vies geslapen."

Luca uit Ex on the Beach doet boekje open over vertrek én terugkomst
Lees ook

Luca uit Ex on the Beach doet boekje open over vertrek én terugkomst

En terwijl de anderen zich opmaken voor een feestje, bereiden Giovanna en Luca zich voor op een helse nacht. "Kunnen we niet een beetje luxe krijgen?" vraagt Giovanna zich nog af. "Champagne? Kaviaar? Sushi?" Helaas is er niets van dat ter plaatse. Enkel een oude auto en een luchtbedje. En dan blijkt waarom Giovanna die luxe verwacht. Ze heeft het woord 'Hell-date' niet goed verstaan. "Ik dacht dat het een geil-date was. Elkaar masseren enzo." Die komt van een koude kermis thuis.

Ondanks een stinkende auto en 'de slechtste date ooit' blijkt dat Luca en Giovanna het toch erg gezellig met elkaar hebben gehad. "We hebben op de een of andere manier, ik weet niet hoe, seks gehad. Ja. Foutje..." aldus Luca. Wanneer het duo terugkeert in de villa, besluit hij meteen op te biechten wat er is gebeurd. "We hebben wel geneukt." En dat valt uiteraard verkeerd bij Romee, die erom bekend staat een erg kort lontje te hebben. Of heeft ze überhaupt wel een lontje?

Als ook Giovanna zegt dat het gebeurd is en dat ze niet wil liegen tegen Romee, slaan de stoppen weer eens door bij Romee en gaat ze in de aanval. "Ik zal haar pakken", zegt Romee. En Giovanna is klaar met de ruzies. "Ik heb geen zin om te vechten hier."

Uiteindelijk spreken Romee en Luca nog met elkaar over het voorval. Eindstand: de twee zijn klaar met elkaar. "Het is zeker klaar met Luca, ja", besluit Romee.

Voor de RTL Boulevard Reality Podcast sprak Kiki Duren met twee deelnemers van dit seizoen. Luca en Stevie waren te gast om te vertellen over hun ervaringen in de villa. De hele podcast zie en beluister je hieronder.

Lees meer over
Ex on the Beach