b&b vol jaloezie?

'Jaloerse' Petra reageert op uitzending B&B Vol Liefde: 'Geloof niet alles wat je op tv ziet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/RTL'Jaloerse' Petra reageert op uitzending B&B Vol Liefde: 'Geloof niet alles wat je op tv ziet'
RTL

Waar je normaal niet snel met twee, drie of zelfs vier vrouwen tegelijkertijd datet, werkt dat in 'B&B Vol Liefde' net even anders. Hans heeft namelijk in Frankrijk zowel zijn oog op Daisy als Petra laten vallen en dat zit laatstgenoemde best wel dwars, zo zagen we maandagavond in het programma. Petra reageert nu via social media op alle commotie.

"Wij hadden het best gezellig samen. Geloof niet alles wat je ziet op tv"

De komst van 'Feessie' Daisy heeft in Frankrijk flink wat teweeg gebracht. Zo trekt Hans ineens nette kleren aan en doet 'ie zelfs een luchtje op. Nou ja! En dat terwijl hij dat eerder nooit deed. Petra heeft daarom een beetje een off day, zo vertelt ze in de aflevering. Dat Hans en Daisy een gezellige avond samen hebben gehad, maakt het niet veel beter.

"Gisteren had hij nog een broek aan vol spetters. Dat deerde hem niet. En nu moet het fancy. Hij gedraagt zich helemaal anders. Dit is niet de Hans die ik wil zien. Het is ook zeker niet de Hans die ik heb gezien", lucht Petra haar hart. "Als het zo blijft, weet ik niet hoe lang ik het volhoud. Maar dat zullen geen weken meer zijn dan."

Tjerk uit B&B Vol liefde zocht eerder al eens een vriendin op tv
Lees ook

Tjerk uit B&B Vol liefde zocht eerder al eens een vriendin op tv

Ook Hans heeft inmiddels door dat er sprake is van concurrentiestrijd en dat Petra een tikkeltje jaloers lijkt. Volgens Petra zelf is haar 'jaloezie' enorm uitvergroot in de aflevering en valt het allemaal best wel mee, laat ze weten op Instagram. 'Wij hadden het best gezellig samen. Geloof niet alles wat je ziet op tv’, schrijft ze bij een kiekje met Daisy.

© Instagram @benbvolliefdepetra

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde